Valentine's Day Surprise in Kadıköy

Valentine's Day Surprise in Kadıköy

Kadıköy Municipality gave those who got married on February 14 Valentine's Day their caricatures as gifts.

Kadıköy Municipality gave those who got married on February 14 Valentine's Day their caricatures as gifts.  The 13 couples who wanted to make the 14th February, Valentine's Day, more special and meaningful got an appointment from Kadıköy Municipality Marriage Office months before. Kadıköy Municipality presented the cartoons drawn by the cartoonist Serdar Kıçıklar to the couple in order to make the day more special and different.

The marriage ceremony of Uğur Karakoyun and Dilek Özyıldırım, who applied to be married on February 14th, was performed by Kadıköy Mayor Aykurt Nuhoğlu. Nuhoğlu read the poem "I need you" by Atilla Ilhan and wish the couple lifelong happiness. During the performance of the marriage of the couples, cartoonist Serdar Kıçıklar, academician at the Department of Graphic Design of the Faculty of Fine Arts of Gelişim University.

The couples who saw the surprise cartoons presented by the municipality 

Kadıköy Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenenlere karikatürlerini hediye etti.   

Kadıköy Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenen çiftlere karikatürlerini hediye etti.  Sevgililer Günü olan 14 Şubat tarihini daha özel ve anlamlı kılmak isteyen 13 çift, aylar öncesinden Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi’nden gün aldı. Kadıköy Belediyesi de bu günü daha özel ve farklı kılmak için çiftlere Karikatürist Serdar Kıçıklar tarafından çizilen karikatürlerini hediye etti.

14 Şubat’ta evlenmek için müracaat eden Uğur Karakoyun ve Dilek Özyıldırım’ın nikahını Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu kıydı. Nuhoğlu Attila İlhan’ın  “Ben Sana Mecburum” şiirini okudu ve çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Çiftlerin nikahları kıyılırken Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi ve karikatürist Serdar Kıçıklar da çiftlerin karikatürlerini çizdi.

Belediye tarafından hediye edilen sürpriz karikatürleri gören çiftler çok mutlu olduklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.