Vatandaşlar Bu Hizmetten Çok Memnun

Vatandaşlar Bu Hizmetten Çok Memnun

‘Evde Temizlik’ hizmeti Esenyurt’ta yaşayan engelli ile 65 yaş veüzeri vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor.

Esenyurt Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamak isteyenvatandaşların yardımına koşuyor. Belediye bünyesindeki ekipler, engelli ile 65yaş ve üzeri vatandaşlar için ‘Evde Temizlik’ hizmeti veriyor. Ekipler, vatandaşlarınevlerine belirli periyotlarla giderek detaylı temizlik yapıyor. Belediyenin sunduğubu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, merkezin 0212 699 57 99 numaralıtelefonunu arayarak, Temizlik İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunup, programdahilinde hizmet alabiliyor.

“VatandaşlarınSağlıklı Bir Ortamda Yaşamasını Sağlıyoruz”

Esenyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Mobil Temizlik EkibiSorumlusu Ercan Yalçın, “Belediyemizin sunduğu hizmet ile engelli, yaşlı vebakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın evlerine ücretsiz olarak temizliğegidiyoruz. Ayda bir dönüşümlü olarak gidiyoruz, vatandaşların daha hijyenik vesağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlıyoruz” dedi.

“Çok Memnunum”

Yatağa bağımlı bir çocuğu olan 73 yaşındaki Sevim Turan, “EsenyurtBelediyesi’nden aydan aya gelerek temizliğimi yapıyorlar, memnunum ve razıyım.Bu hizmeti 5 yıldır alıyorum, çok iyiler” diyerek Esenyurt Belediyesi’neteşekkür etti. Fiziki engeli bulunan ve 5 yıldır Esenyurt Belediyesi’nden ‘EvdeTemizlik’ hizmeti alan Metin Gürsoy ise “Başvurdum, yıllardır temizliğimiyapıyorlar. Çok memnunum, Allah belediyemizden razı olsun” ifadelerinikullandı.

lh5ams1zlqnh0798xpdvr3er.jpg

nvlqw5kewy367ugnaf9dhav4.jpg

o19062uuaepeyvbdqbh57pmv.jpg

htthI1fl2auuwmek8rbb6cmr.jpg

4oczlikt3ykxub8esqjdmgbz.jpg

fasftku9hn1esIwxaozijlkr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.