Vatandaşlardan Bozkurt’a Yağlı Boya Portresi

Vatandaşlardan Bozkurt’a Yağlı Boya Portresi

Halk Günleri kapsamında Esenyurtluların istek ve taleplerini tek tekdinleyerek çözüm yolları arayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’avatandaşlar tarafından kendisinin resmedildiği karma teknikle yapılan tablo hediyeedildi.

 

Esenyurtlular ile buluşmak için düzenlenen ‘Halk Günleri’ devam ediyor.Seyhan Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleşen halk günlerine katılanvatandaşlar, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’la birebir görüşerektaleplerini dile getirdi. Vatandaşların taleplerini özveriyle dinleyen BaşkanBozkurt, bu taleplere dair çözüm yolları aradı. Çözümlerin daha hızlı veverimli olması için ilgili belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerineyönlendirmeler yapıldı. Gün boyu devam eden görüşmelerde farklı bir an yaşanarakvatandaşlar tarafından Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a kendisininresmedildiği yağlı boya portresi hediye edildi. Tabloyu beğenen Başkan Bozkurtvatandaşlara teşekkür etti.

 

Atık Malzemeler Sanat EserineDönüştü

 

Esenyurtluların isteklerini belirttiği halk günlerinde, güzel sanatlarmezunu olan iki vatandaş geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı çalışmalarıBaşkan Bozkurt’a sunarak, bu çalışmaları sergileyebilecekleri bir yer talebindebulundu. Atık malzemelerden yapılan ürünleri çok beğendiğini söyleyen BaşkanBozkurt, gereken tüm desteği vereceğini ifade etti.

 

Konut MağdurlarınaDestek

 

Yenikent Mahallesi 708 ve 709. Sokak’ta kat mülkiyeti nedeniyle sorunyaşayan konut mağdurları halk gününe gelerek Başkan Bozkurt’tan bu konudayardım istedi. Konut mağdurlarını tek tek dinleyen Bozkurt, hukuki anlamdakendilerine her türlü desteği vereceğini belirtti.

ajdtskzdimlu6sqtm1fcv37k.jpg

6h5wyqIfo1jn4oc8muxq7sxk.jpg

xpfb6jao1ogtvxlhndnymscu.jpg

rbcwvdtpjhseay0taf5rez9p.jpg

1nktugwdqf9ola3evrn7eqkx.jpg

yz3fzjnjudgdoktxn5Iblivs.jpg

hrf10m2t8hr5ubosidq3malj.jpg

1jekbooa6ftqjswdgpwm9uIi.jpg

iw7oke2ps3al16m8vhIrlq5f.jpg

4tmpauvxqnn2wfjcbuxzdyvp.jpg

pzm7nza4lbtqeonl8v3hufs9.jpg

yqaI67ws0omqbo1jagitutn3.jpg

0xkdtkjrqnabb1lpv9awhIxj.jpg

fxfli4g7xwygrhj1cjc2rlt8.jpg

omzw0n3eajjf2glqccmrtwds.jpg

ynbmswulzhxnffq7cjrlqice.jpg

8gdte0x1o2w5kjInzbx3kvnj.jpg

obhr4nglIpwo2ew6txfb1u5k.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.