Vatandaşların Bayram Temizliği Belediyeden

Vatandaşların Bayram Temizliği Belediyeden

EsenyurtBelediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçede yaşayan engelli ile 65 yaş ve üzeriile engelli vatandaşların evlerini temizleyerek bayrama hazır hale getirdi.

Her bayram olduğugibi bu Ramazan’da da ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar unutulmadı. EsenyurtBelediyesi’nin başarılı bir şekilde uyguladığı hizmet, bayrama temiz ve sağlıklıbir ortamda girmek isteyen 65 yaş ve üzeri ile engelli vatandaşların imdadınayetişti. Çalışma kapsamında oluşturulan ekipler, yapılan sosyal incelemelersonucu belirlenen program dâhilinde; eldiven, maske, galoş ve koruyucukıyafetlerle vatandaşların evlerinde detaylı temizlik yaptı. Bayram öncesievleri temizlenen vatandaşlar, hizmetten memnun olduklarını dile getirerek,Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

“Bu hizmetten çok memnunum”

Aldığı hizmettendolayı Esenyurt Belediyesi'ne teşekkür eden Zuhal Altun şöyle konuştu:"Belediyenin bu hizmetinden çok memnunum. 6 yıla yakındır bu hizmetialıyorum. Arkadaşlar geliyor baştan sona, dip köşe temizleyip gidiyorlar."

zo84wtybnvp0aunrxvwalI9q.jpg

djucfe6ci2m0wzykmvgrhnve.jpg

njwep0osg9frbmuIv64jxd1k.jpg

jn0hi65lazvoyjm8g7fqkIvh.jpg

Iuexcvsjyrlag5e7ba4hstow.jpg

lvrwrufzmothn2byqinb6o05.jpg

xajxlfcvutskenlwvqg8zrmm.jpg

tydxn3hshpbm2qlkdgkjf4z9.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.