Vatandaşların Hayatını Kolaylaştıran Hizmet

Vatandaşların Hayatını Kolaylaştıran Hizmet

Esenyurt Belediyesi, yatağa bağımlı ve yardıma ihtiyacı olanvatandaşlar için sürdürdüğü ‘Hasta Nakil Ambulansı’ hizmeti ile birçok kişinin hayatınıkolaylaştırıyor.

Kendi imkânları ile hastaneye gidemeyen yatağa bağımlı, yürümezorluğu çeken hastalar için hizmet veren Esenyurt Belediyesi Hasta NakilAmbulansı birimi, insanların hayatlarına dokunmaya devam ediyor. 7 gün 24 saat boyuncagörev yapan birim, hastane randevusu ve emar, tomografi gibi tüm tedaviişlemleri, diyaliz işlemleri gibi ambulans gerektiren hastalıklarda vatandaşları evinden alarak, hastanakil ambulansları ve mobil sağlık araçlarıyla İstanbul içi hastanelere naklinigerçekleştiriyor. Hastanede tedavileri tamamlanan ve taburcu olan hastalarınise hastanelerden alınarak evlerine ulaşımı sağlanıyor.

Birimden3-4 Gün Önceden Randevu Almalı

Hasta nakil hizmetlerinden yararlanmak isteyen kişilerin 3 veya 4gün önceden randevu almaları gerekiyor. Ekipler, vatandaşların mağdur olmamasıiçin yoğunluk olmaması durumunda gün içerisinde talep edilen randevulara dadönüş yapıyor. Vatandaşlar randevularını, belediyenin 0212 620 22 20 numaralı çağrımerkezini arayarak Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlanıp kolaylıkla alabiliyor.Ayrıca hasta nakil hizmetlerinden faydalanabilmek için hastaların hastanedenrandevu almış olmaları ve tedavi işlemlerinin tamamlanıp taburcu olmalarıgerekiyor.

jxzulk6csydxgfi9aogbqrho.jpg

zya6qsopfw0mskn93htgwvod.jpg

kIdoe5dzb0tlsnyf8aslk69q.jpg

qwncdgI0v4otm1lz2vn3sar7.jpg

wjpaqdi5vnspcxwtdkv9bl3a.jpg

yfxl4rqcaygetp7snuzirqmp.jpg

g20fgbrqed4vma3lkpmcbyox.jpg

brea0ef6Iwxhasry8gticmq5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.