Y. A. A. Y. D. Derneği Koşusu'nu Sarıyerli kazandı

Y. A. A. Y. D. Derneği Koşusu'nu Sarıyerli kazandı

4 yaşlı safkan Arap atlarına mahsus olarak koşulan yarış, 2200 metre mesafe sentetik pistte koşuldu.

2022 yılı Y. A. A. Y. D. Derneği Koşusu'nu, Sevinç Özmen'in sahibi olduğu Sarıyerli (Kaizbert - Aydıngüzeli / Haberbatur) jokeyi Mustafa Çiçek idaresinde kazandı. İbrahim Cemil Erşakar yetiştirmesi, Tuncay Turan'ın antrene ettiği kır erkek safkanın bu yarışta elde ettiği netice kariyerinin altıncı galibiyeti olarak kayıtlara geçti.

Son metreleri büyük bir heyecana sahne olan mücadelede Alevkıran (Ateştopu - Acarhatun / Druid) pistten ikinci olarak ayrılırken, Mübariz (Ateştopu - Yıldız Işığı / Ayabakan) üçüncü, Yıldırımizi (Sonalp - Yeşilçay / Araslı) dördüncü, Bubo (Baba Mevlüt - Diğde / Devirhan) da beşincilikle koşuyu tamamladı.

Yarışın galibi Sarıyerli için bitiriş derecesi 2.36.15 olurken, farklar Baş - 2,5 Boy - Baş - 3 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende, kazanan safkanın sahibi adına antrenör Tuncay Turan'a kupasını Yarış Atı Antrenörleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necmi Öztürk verdi.

Törene Kulübümüz Genel Sekreteri Ahmet Özbelge ve Yönetim Kurulu Üyemiz Can N. Güven de katıldı.

 

eymumkq8zj5u0bnt1dqdw9xp.jpg

w4r1cxet6pziqe8lldmxtcsh.jpg

m1gwfqw4tosquthfc5zjglxv.jpg

Iq1zezuhafworh3sg4j2dyni.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.