Yarışseverler Koşusu'nda birinciliğe Katsu uzandı

Yarışseverler Koşusu'nda birinciliğe Katsu uzandı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarının birincilik mücadelesi verdiği yarış, 1500 metre mesafe sentetik pistte gerçekleştirildi.

2022 yılı Yarışseverler Koşusu'nu, Mehmet Emin Ekenler'in sahibi, Kasım Ercan Ekenler'in yetiştiricisi olduğu, Tarkan Şit tarafından antrene edilen doru erkek tay Katsu (Kaneko - Anatolian Sun / Cuvee) jokeyi Gökhan Kocakaya idaresinde kazandı. Kariyerinin 6. koşu galibiyetine ulaşan Katsu daha önce, Basri Çiftkurt Koşusu (KV-9), Günen Ökten Koşusu (KV-9) ve Vural Çakım Koşusu'ndan (KV-8) galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.



Koşunun videosu için tıklayınız.

Yarışta ikinciliği, dış kulvara yakın etkili ataklar sergileyen Akın Sözen idaresindeki Bonny Bomb (Hakeem - San Vicente / Victory Gallop) elde ederken, Captain Fantastic (Mishawish - Rahaf / Street Cry) Ayhan Kurşun ile üçüncü, Görkem Özçelik ile bu önemli koşuya katılan Golden Storm (Cuvee - Tangocu / Royal Abjar) dördüncü ve Grand Treasure (Exaggerator - Sure Peg / Arch) ise Nevzat Avci ile mücadeleyi beşinci olarak tamamladı.

Koşunun galibi Katsu için bitiriş derecesi 1.30.59 olurken, farklar Baş - 2 Boy - 3,5 Boy - 1 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibi adına Sebati Duman'a kupasını, yarışseverlerimiz adına Emine Gülay Akın, Ümran Yıldırım ve Hatice Çebi birlikte verdi.

Törene, Kulübümüz Genel Saymanı Adil Mert Kaya, Yönetim Kurulu Üyemiz S. Selman Taşbek ile davetliler de katıldı.

5uo7zmys2k8naic4rdlwh0cx.jpg

skmonxxtfawycngmb0pvqez9.jpg

80wv6svswcgjen72pub4cxxf.jpg

qdotcx3m1sdxyannsf7I8ryl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.