YAŞAM VADİSİ, KANADALI ÖĞRENCİLERİN İLGİ ODAĞI OLDU

YAŞAM VADİSİ, KANADALI ÖĞRENCİLERİN İLGİ ODAĞI OLDU

Çevre ve Kültürel Miras konusunda yüksek lisans ve doktora öğrenimi gören Kanadalı öğrenciler, Yaşam Vadisi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Beylikdüzü'nden tüm Türkiye'ye örnek olan projelerden biri olan Yaşam Vadisi'ni gezen öğrenciler, vadinin sınırları içerisinde bulunan Yaşam Bahçesi ve yapımı devam eden Su Park Müzesi hakkında da bilgiler aldı.

Fransız Anadolu Araştırmaları Enstitüsünde Çevre ve Kültürel Miras konularında yüksek lisans ve doktora yapan bir grup Kanadalı öğrenci, Yaşam Vadisi'nde incelemelerde bulundu. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Çağrı Çebi'nin de eşlik ederek ayrıntılı bilgi aktardığı gezide öğrenciler; Japon Bahçesi, Biyolojik Gölet ile Sanatla Yaşam Atölyeleri'nin aralarında bulunduğu mekanları tek tek ziyaret etti. Öğrenciler ayrıca, vadinin sınırları içerisinde bulunan Yaşam Bahçesi ve yapımı devam eden Su Park Müzesi hakkında da bilgiler aldı.

"Projenin devam edecek olması heyecan verici"

1 milyon 200 bin metrekare büyüklüğündeki Yaşam Vadisi'nin etaplarını inceleyen öğrenciler bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Bu büyüklükteki bir parkın yapılmasından memnuniyet duyduğunu belirten öğrenciler, projenin devam edecek olmasının heyecan verici olduğunu söyledi. Doğal alanların yanı sıra çocuk oyun alanları ve göletlerin oldukça iyi tasarlandığını ifade eden öğrenciler hep bir ağızdan "Teşekkürler Beylikdüzü" diyerek ziyaretlerini tamamladı.

8bfjbsiu3yhyv0m7zqzqanj4.jpg

b1aen6wzq9a05jmzvkbpxrlt.jpg

d9opwhgbanrkv1rzzjslt7ul.jpg

pv1ydnlr3k0xkzm76gfeuilt.jpg

bdksvpr4nzf2mdlw915ohIa3.jpg

lywxv7pjsctne9borbpdcIrd.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.