Yaşlı Ve Hasta Vatandaşlara Önemli Destek

Yaşlı Ve Hasta Vatandaşlara Önemli Destek

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelindeki hasta, engelli ve yaşlıvatandaşların tekerlekli sandalye ve hasta yatağı ihtiyaçlarını karşılayarak onlaraumut oluyor.

Engelli, yaşlı ve hasta vatandaşlara umut olan Esenyurt Belediyesi,hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor. Adresi belirlenen evleri tek tekziyaret eden belediye ekipleri hasta yatağı ve tekerlekli sandalyeleri vatandaşlarınevlerine bırakarak, onların sorun, talep ve önerilerini de dinliyor. Buhizmetlerden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar ise Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür ediyor.

“Bizi GörünceÇok Mutlu Oluyorlar”

Hizmetlerin aralıksız devam edeceğini belirten Esenyurt Belediyesipersoneli Yıldırım Acar, “Esenyurt Belediyesi olarak hasta, yaşlı ve engellivatandaşlarımızın yanındayız. Başta vatandaşlarımızın ihtiyaçlarınıbelirliyoruz, ondan sonra da ilçe genelinde dağıtımımızı gerçekleştiriyoruz.Vatandaşlar bizi görünce çok mutlu oluyorlar, bizleri çok güzel karşılıyorlar.Onları mutlu etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

“Gözümüzü YollardaBırakmıyor”

Belediyenin tekerlekli sandalye hizmetinden yararlanan FesihTopdemir ise şöyle konuştu: “Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’ateşekkür ederim. Gözümüzü yollarda bırakmıyor. Sorunlarımızı dinleyerek, osorunlara çözümler buluyor. Bugün buraya belediye ekipleri geldi ve banatekerlekli sandalye getirdiler. Bu durumdan çok memnun kaldım. Artık hayatımdaha da kolaylaşacak.”

vpzyb0gqy583fmam7kuuptbw.jpg

orl4chn07qxvIpezosmwxusn.jpg

ylwxej5pbu26ta4shcvgaqri.jpg

d8su0wtvtmhroiob5vwpa7sI.jpg

6yfwspxbx9na8gsrqdinIhf4.jpg

2yqmah8gjmqeevziuto37drs.jpg

akqilojIxkosbndgn5ptyul1.jpg

uceb3jtxgt52k7qpparogdde.jpg

1h6u3bps5yvcguwIltnord4r.jpg

sguh5zxjboycepffkv4tqlwd.jpg

tqwedecpzty9dafxklucovi3.jpg

ek10amut27war5mxl4oyzqpc.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.