Yayalar'daki yol açma ve genişletme çalışması tamamlanıyor

Yayalar'daki yol açma ve genişletme çalışması tamamlanıyor

Pendik Belediyesinin Yayalar Mahallesi’nde sürdürdüğü yol açma ve genişletme çalışması tamamlamak üzere. Şimdiye kadar bölgede 2 bin 500 metrelik yol yeniden düzenlendi, altyapı yenilenip kaldırım yapıldı. Yol güzergahında kalan binalar yıkıldı. Geometrik düzenleme ve trafik sirkülasyonu çalışması tamamlandı.

Ankara Caddesi’ndeki trafik yükü azalıyor

Yayalar Mahallesi’nde sürdürülen çalışma tamamlandığında mahalledeki trafik akışı sürücüler açısından konforlu hale getiriyor. Aynı zamanda Ankara Caddesi’ndeki trafik yükü azalıyor.

Mahalle, yeni bir giriş noktası kazanmış oldu

Belediye ekipleri daha önce Yayalar Mahallesi’nde Nezaket Sokak ile Sazlık Sokağı birleştirerek 15 metre genişliğinde yeni bir cadde oluşturmuş, bu cadde ile mahalle, yeni bir giriş noktası kazanmıştı. Böylece Ankara Caddesi, Yayalar ve Barbaros Hayrettin Paşa Caddelerine bağlanmış oldu. Aynı şekilde Saygı Sokak’ta yol açma çalışması yaparak sokağı Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi’ne bağlamıştı.

8s9up45h7ccm3ank2q1xjoxv.jpg

ecf3evxjj8scIbladzinuzh0.jpg

zgkyqymo1ppwmxuolbvwlftr.jpg

pbslhx2ndlea5ymoyxtgmws0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.