Beşiktaş Belediyesi , Yayladere Belediyesi ile  Kardeş Oldu

Beşiktaş Belediyesi , Yayladere Belediyesi ile Kardeş Oldu

Beşiktaş Belediyesi, Bingöl’ün Yayladere Belediyesiyle paylaşımda bulunmak ve ortak projeler üretmek amacıyla Nisan Ayı’nda alınan Meclis kararıyla “kardeş belediye” ilan etti.

 “Kardeş Belediyeler” projesi ile her şeyden önce fikir paylaşımında bulunmayı çok önemsediklerini belirten Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Sosyal Politika Uzmanı Seyfullah Beysülen Bu noktada katkı sunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a  teşekkür ediyorum” 

Beşiktaş Belediyesi, “Kardeş Belediyeler” projesi kapsamında Nisan Ayı’nda meclisten oybirliğiyle geçen kararla birlikte Bingöl’ün Yayladere Belediyesiyle Beşiktaş Belediyesi ile “Kardeş Belediye” oldu.

 Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Sosyal Politika Uzmanı Seyfullah Beysülen konuya ilişkin sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; ‘’Beşiktaş’tan Bingöl’e, doğup büyüdüğüm topraklara kardeşlik köprüsü kurduk. Milattan  öncesine dayanan güçlü tarihi ve Anadolu’nun zengin kültürünü bugüne kadar yaşatan Bingöl’ün Yayladere Belediyesi ile Beşiktaş Belediyesi artık kardeş. Bu toprakların kadim kültürü artık İstanbul’dan Bingöl’e bizlerle yaşatılacak. Bu kardeşliğe emek veren başta Beşiktaş Belediye Başkanı sayın Rıza AKPOLAT ve Yayladere Belediye Başkanı sayın Sabri AKYÜREK olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.’’  ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.