YAZ KUR’AN KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMINDA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

YAZ KUR’AN KURSLARI KAPANIŞ PROGRAMINDA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programa Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, başkanımız Hilmi Türkmen, Üsküdar Müftüsü Esat Yapıcı ve Üsküdar'da bulunan Kur'an kursu öğrencileri ile aileleri katılım sağladı.

Başkanımız programda yaptığı konuşmada, "Her yıl olduğu gibi yaz Kur'an kurslarımızı açtık. Bugün de kapanış programımız var. 2 ay boyunca yaklaşık 10 bin çocuğumuz Yaz Kur'an Kursu programına devam ettiler. Çocuklar yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirdiler. Bir yandan kitaplar okudular, Kur'an okumayı, namaz surelerini öğrendiler. Çocuklarımız mutlu, aileler mutlu ve bizler mutluyuz. Çocuklarımız yorgunluklarını atsınlar diye oyunlar, aktiviteler, hediyeler ve ikramlarda bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Katılımın yoğun olduğu programda, Validebağ Korusu'na kurulan şişme oyun parkları ve oyun alanları ile çocuklar aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte keyifli zaman geçirdi.

cesgna9xebd7dmkyl3pg2rb8.jpg

fhwevlsyz2gko5lka8tv3p9x.jpg

zt4jviusqnm1rfn6oxpmfbab.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.