Yaz Okulları’nda Eğlenerek Öğreniyorlar

Yaz Okulları’nda Eğlenerek Öğreniyorlar

Esenyurt Belediye’sinin açtığı Yaz Okulları’nda, çocuklar hem çeşitlimüzik aletlerini çalmayı öğreniyor hem de yabancı dil eğitimi alma imkânı buluyor.

Öğrencilerin yaz tatili dönemlerini verimli bir şekilde geçirmeleriiçin açılan Esenyurt Belediyesi Yaz Okulları, 42 farklı branşta eğitimlerinedevam ediyor. Belediyenin kültür merkezleri ve bilgi evlerinde verileneğitimlerde 8-15 yaş aralığındaki çocuklar, yeni bilgiler öğrenmenin yanı sırayeteneklerini de keşfediyor. Haftanın 7 günü yapılan derslerde öğrenciler; piyano,keman, gitar, resim, matematik, yabancı dil, akıl ve zekâ oyunları gibi onlarcafarklı branşta ilgi alanlarına göre eğitim alma fırsatı buluyor. Eğitimlersonunda düzenlenen etkinliklerde, çocuklar yeteneklerini sergiliyor.

“ÖğrencilerinGelişimine Katkı Sağlıyoruz”

Sanatın ve müziğin gençleri hayata bir-sıfır önde başlattığınadikkati çeken Müzik Hocası Asil Ergun, “Yaz döneminde 42 ayrı branşta eğitimfaaliyetlerini sürdürmekteyiz. Amacımız çocuklarımızın ve gençlerimizin kişiselgelişimlerine bir nebze bile olsun katkıda bulunmak, onlara öncülük etmek vehayat denen bu yolda farklı olmalarını, iyi olmalarını ve mutlu hissetmelerinisağlamak” dedi.

“İngilizceÖğretmeni Olmak İstiyorum”

Katıldığı İngilizce kursu sayesinde kendini geliştirdiğini söyleyenAyşe Melek Yılmaz şöyle konuştu: “Bu derste bilmediğim İngilizce kelimeleriöğrendim. Bu kelimeleri cümle halinde kullanmaya çalışıyorum. Burada hocalarımızbize çok yardımcı oluyor, öğrenmemiz için çabalıyorlar. İngilizce kursunageldikten sonra kendimi geliştirdim. İleride İngilizce öğretmeni olmakistiyorum. Belediyemize bize bu imkânları sağladığı için teşekkür ediyorum.”

98m3qvnls4fy7exzhatboqcr.jpg

8tm0erui5gyxz1le7nvdp3lb.jpg

wmqans10yp8mgxbkob7o2tdu.jpg

k6ymdhI981faewvqdxeltghz.jpg

45pqnjns1kbwlvmdwiyg0syz.jpg

rqbuh3vscp92dojpzcwkkaet.jpg

ohr8d7lnmgnpfkvr5ztqjyse.jpg

nq0cjo3gyxf57mrbtaqwhfnx.jpg

vy6oz0jtu2arpli3hvl1zdIk.jpg

Imvnnco0hxbqp4zxrfjall6s.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.