YEDİTEPE’DEN BEYLİKDÜZÜ’NE DUYGULANDIRAN DESTEK

YEDİTEPE’DEN BEYLİKDÜZÜ’NE DUYGULANDIRAN DESTEK

Vatandaşların sıkıntılarına çare olmak için hizmetler veren Beylikdüzü Belediyesi, yardımsever öğrencilerin durağı oldu. Yeditepe Üniversite..

Vatandaşların sıkıntılarına çare olmak için hizmetler veren Beylikdüzü Belediyesi, yardımsever öğrencilerin durağı oldu. Yeditepe Üniversitesi öğrencileri,  Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Evimiz Beylikdüzü Derneği’yle iletişime geçerek, yardımlarıyla 6 ailenin belirlenen ihtiyaçlarını karşıladı.  


Paylaşmanın ve kardeşliğin her zaman hissedildiği Beylikdüzü’nde, 6 aile duyarlı öğrencilerin desteğiyle buluştu. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Evimiz Beylikdüzü Derneği’yle iletişime geçen, Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimleri ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde öğrenim gören bir grup öğrenci sosyal sorumluluk anlamında büyük bir adım attı. 


Öğrenciler, müdürlük yetkililerinin yerinde tespitleriyle belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere, bebek bezi, mama, kıyafet gibi çeşitli yardımları topladı. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde eşyaları paketleyen ve kolileyen öğrenciler, dernek ve müdürlük yetkilileriyle birlikte aileleri ziyaret ederek yardımlarını ulaştırdı. 


Kaynak: istanbulses/ Beylikdüzü






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.