Yeni Başkan Sedat Bika

Yeni Başkan Sedat Bika

Kağıthane Belediyesi’nde uzun yıllar halkla ilişkiler ve tanıtım alanında bir çok başarılı projeye imza atarak katkı sağlayan ve yıllardır aynı alanda müdürlük yapan Sedat Bika Memur – Sen’e bağlı; Bem-Bir-Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığına getirildi

Çalışkanlığı ve birikimiyle hemen herkesin takdirini toplayan Bika’nın bu göreve getirilmesi Kağıthane’deki dostları tarafından sevinçle karşılandı.

Geçen ay Beyoğlu Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede delegelerin tamamının oyunu alan Sedat Bika,  kendisine  destek veren herkese teşekkür etti.

Milli ve Manevi Değerleri kendine temel ilke edinen ve bu alandaki çalışmalarıyla takdir toplayan ve her zaman emeğin yanında olan Memur- Sen ve bağlı kuruluşu Bem-Bir-Sen’e büyük katkılar sağlayarak kolektif çalışmayı önemseyen yeni Başkan Sedat Bika, hedefleri arasında çıtayı daha yükseğe çıkarmak olacak.

Bem-Bir-Sen 6 Nolu Şube’nin geçmiş dönemdeki başkanlığını Nihat Bayraktar yürütüyordu. Çiçeği burnunda yeni başkan Sedat Bika, görevi devralırken eski başkan ve yönetimine teşekkür ederken her zaman onların tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.