Yeni dönemde Adana Hakkını Alacak

Yeni dönemde Adana Hakkını Alacak

Millet Buluşmaları Aralıksız Sürüyor 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kırsal ve merkez ilçelerde, mahallelerde,köylerde halkla buluşup sorun dinlemeye, talepleri almaya ve çözüm üretmeye,yaklaşan seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

BaşkanZeydan Karalar, Kozan’da halkla buluştu. Daha sonra Akıncılar, Kışla,Kürkçüler, Tellidere, Yenidoğan mahallelerinde Adanalılarla bir araya gelen,sohbet eden, dertleşen, kent ve ülke gündemini değerlendiren Başkan ZeydanKaralar, gittiği her noktada hemşehrilerinin yoğun ilgi ve sevgi gösterileriylekarşılaştı. Buluşmalara siyasiler, milletvekilleri, milletvekili adayları,muhtarlar ve bölge sakinleri katıldı.

 

KOZAN’AYOĞUN HİZMET SÜRECEK

Kozan’dagerçekleştirilen mitingde coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Zeydan Karalar,Kozan’ı çok önemsediklerini ve önemli yatırımlar yaptıklarını anlattı. BaşkanZeydan Karalar; “Kozanlı hemşehrilerim bizleri böyle coşkulu ve kalabalıkkarşıladıklarına, sevgiyle bağırlarına bastıklarına göre, bizim attığımıztemeller görüldü ve bizim ektiğimiz fideler tuttu, yeşerdi. Kozan’ınihtiyaçlarına göre; su, yol, altyapı hizmetleriyle ilgili önemli yatırımlaryaptık ve yapıyoruz. Yedigöze’den Kozan’a su getirecek projeyi yapmak da bizenasip olacak inşallah” dedi.

DOĞRUYÖNETİM ANLAYIŞIYLA ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTIK

AdanaBüyükşehir Belediyesi’ni çok kötü şartlarda devraldıklarını ama bütünolumsuzluklara rağmen, parayı doğru kullanma ve dürüst yönetim anlayışısayesinde, 81 otobüs ve 120 iş makinesi alımını, 86 günde altgeçit yapımını vedaha başka birçok önemli hizmeti borçlanmadan yapar hale geldiklerini ifadeeden Başkan Zeydan Karalar, hem hizmet yaptıklarını hem de borç ödediklerini, 3yılda bataktaki belediyeyi düze çıkardıklarını anlattı.

ADANAHAKKINI ALACAK

Merkez ilçelerebağlı mahallelerde de coşkulu kalabalıklara hitap eden Başkan Zeydan Karalarşunları söyledi: “Güney Kuşak Projesi çok önemli bir yol projesi ama 50 yıldırbitmedi, havalimanımızın kapatılmasını istemiyoruz, metronun ihtiyaç olannoktalara uzatılmasını istiyoruz. Adana’nın 20 yıldır hakkı yeniyor. AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin geliri 20 yıldır kendisinden daha küçük birçokşehirden az. Adana bu şehirlerin hepsinden, her açıdan daha büyük. GenelBaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bunları aktardığımda, Millet İttifakıdöneminde Adana’nın hakkını alacağını söyledi.”

8 MAYISPAZARTESİ MİTİNG

Başkan ZeydanKaralar, halkın kime oy verip vermediğine bakmadan, eşit hizmet vermeye devamedeceklerini belirterek, 8 Mayıs Pazartesi, saat 17’de, Uğur Mumcu Meydanı’ndadüzenlenecek ve Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş’ın katılacağımitinge Adanaları davet etti.

 

 

j4uoy3w5tgheqyn7xepnkzvf.jpg

pntg7ifmvmrjuxydpzb0k3c1.jpg

rfh18uj7bltofdvgcp6orjpm.jpg

dv0kl7xhjzobk2petyjcp5gI.jpg

fspijmujk2lhz7Iymaq1we8x.jpg

ypou0qbeaIx3hgwdhk9rzrln.jpg

k95yhqp2i7bqIn3dzbtlxvaf.jpg

h6unysurozwz5dmptc4xhq8v.jpg

asI6cdfs95xnumbhneokpv7i.jpg

e7mjug6n4kfhf8yslwknvur3.jpg

yfbgvpjau0x4wnzftq6h9yr2.jpg

uyen9fgobvph5sufdgmokvph.jpg

z2sluzk9joyapv7lmtxa4wso.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.