Yeni nesil sporcular ödüllerine kavuştu

Yeni nesil sporcular ödüllerine kavuştu

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen 2'nci Liseler Arası Spor Turnuvaları ödül töreni gerçekleştirildi.

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen 2'nci Liseler Arası Spor Turnuvaları ödül töreni Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Voleybol, basketbol ve futbol branşında oynanan turnuvalarda ödüller sahiplerini buldu.

Voleybol Turnuvasında erkeklerde birinci olan takım, Zühtü Kurtulmuş Anadolu Lisesi öğrencileri olurken, kadınlarda birinciliği hak eden takım ise, Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi öğrencileri oldu. Basketbol turnuvasında erkeklerde birinci olan takım, İTO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri olurken, kadınlarda ise Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi öğrencileri birinci oldu. Futbol turnuvalarında ise, TRİSAD Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi erkek öğrencileri birinci oldu. 3 farklı turnuvada birinci olan takımlara 5 günlük tatil hediye edilirken, diğer dereceye giren öğrencilere ise, kupa ve madalya verildi.


Kaynak: istanbulajansi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.