Yeniden Refah Kâğıthane son sürat çalışıyor

Yeniden Refah Kâğıthane son sürat çalışıyor

Kâğıthane ilçesinde Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı tarafından 'tanıtım ve üye çalışması' standı açıldı.

Kapı kapı, cadde cadde, sokak sokak çalışmalarını sürdüren ve kısa sürede önemli yol kat eden Yeniden Refah Partisi Kâğıthane İlçe Teşkilatı’nın kurduğu Merkez Mahallesi’ndeki üye standına yoğun ilgi vardı.

Yeni kurulan parti olmasına rağmen Kâğıthane’de  Ak Parti, CHP den sonra 3 yüksek üye sayısına ulaşan, Yeniden Refah Partisi’nin başarılı ilçe başkanı Ömer Yıldız dur durak bilmeden ilçedeki çeşitli faaliyetlerini de sürdürüyor.

Başkan Ömer Yıldız, açılan stantta üye kayıtlarının yapıldığını ve parti görevlileri tarafından da genel ve yerel politika bilgilendirmesi yapıldığını söyledi. Başkan Yıldız , "Türkiye genelinde olduğu gibi parti teşkilatımız Kağıthane'te de önemli ivme yakaladı. Yeniden Refah Partisi, halkımızı bölmeye değil birleştirmeye ve kucaklamaya gitmektedir. Hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayarak, ülkemizde barış, huzur ve güçlü ekonominin temellerini atacağız" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum