Yeniden Refah Partisi Kağıthane’den kongre daveti

Liderliğini Dr. Fatih Erbakan'ın yaptığı Yeniden Refah Partisi Kağıthane ilçe kongresi 15 Ekim’de yapılacak

Liderliğini Dr. Fatih Erbakan'ın yaptığı  Yeniden Refah Partisi Kağıthane ilçe başkanı Muhsin Çift, “1994 belediyeciliğini inşallah 30 sene sonra yeniden milletimizle buluşturmak için Yeniden Refah Partisi olarak kollarımızı sıvadık ve 31 Mart seçimlerine hazırlanıyoruz” dedi.

İstanbul Ses Gazetesi’nin sorularını cevaplayan yerel seçimler hakkında konuşan ilçe başkanı Muhsin Çift, “Önümüzde yerel seçimler var 31 Mart yerel seçimlerinde partimize Kâğıthane’den destek bekliyoruz. Neden? Çünkü her zaman her fırsatta anlatılan 1994 milli görüş belediyeciliğinin yeniden 2024’te milletimize ulaştırılması için milletimizle buluşturulması için desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Her anı Kâğıthane’de geçen 1985 Trabzon Maçka doğumlu, mobilya sektörüne hizmet eden Muhsin Çift; 1994 yılından itibaren Milli Görüş teşkilatlarında, Refah Partisi gençlik kolu başkanlığı,  Milli gençlik, Anadolu gençlik, mahalle başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği, siyasi işler ikinci bölge başkanlığı, STK Marmara halkla ilişkiler komisyon başkanlığı ve Kağıthane’de değişim olması nedeniyle ilçe başkanı olarak atandı.

Yeniden Refah Partisi Kâğıthane ilçe teşkilatı belli bir dinamiğe sahip  hanım ve gençlik kollarıyla  hep birlikte tabanımızı örgütlüyoruz.  Mart 2024 seçimleri için şimdiden sandık görevlilerimiz hazır, sandık başı eğitimlerimiz devam ediyor. Çeliktepe’deki ilçe binamızı Kâğıthane’nin merkezine taşıdık.  “1994 yılındaki belediyeciliği yani; israfın, rüşvetin, yolsuzluğun, çifte standardın, adam kayırmanın, torpilin, adaletsizliğin ortadan kaldırıldığı bir belediyecilik anlayışı vardı. Belediyenin bir kuruşunun dahi zayi edilmediği refah belediyeciliği anlayışıydı. Bu anlayışı inşallah 2024 seçimlerinde kazanarak tekrar getireceğiz” dedi.

15 Ekim’de kongre yapacaklarını ifade eden ilçe başkanı Muhsin Çift, “Beyaz Masa” uygulamasıyla halkın derdiyle dertlenen, halka kapılarını açan, rüşvet alan da veren de melundur tabelasının belediyelerin girişine asıldığı bir belediyecilik anlayışı ile 5 Ekim Pazar günü Saat 16:00’da Kağıthane Yeni Kültür Merkezin de gerçekleştireceğimiz 3. Olağan Kongremize Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan da katılım sağlayacaktır. Kongremize tüm Kâğıthane halkını davet ediyorum, Kâğıthane halkını aramızda görmek istiyoruz. Kongremizde yerel seçim yol haritamızın bir kısmını açıklayacağız.  Bugün olduğu gibi belediyeyi bir zenginleşme yeri, bir rant kapısı, ailesini, sülalesini zengin etme aracı olarak gören değil, milletin derdine derman olup böylece Allah'ın rızasını kazanmak, halka hizmet Hak'ka hizmettir anlayışıyla yapılan belediyecilikti. İşte bu anlayışın, bu belediyeciliğin inşallah 30 sene sonra yeniden Kâğıthane’mize, İstanbul'umuzla, milletimizle buluşturulması için Yeniden Refah Partisi olarak kollarımızı sıvadık”  dedi.

reklam.jpg

385000914-18391608364031790-6960991265275952908-n.jpg

05.jpg

03.jpg

06.jpg

04.jpg

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.