Yılda 8 Bin Hastaya Ambulans Hizmeti Veriliyor

Yılda 8 Bin Hastaya Ambulans Hizmeti Veriliyor

Vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet sunabilmek adına 7/24çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi Hasta Nakil Ambulans Birimi, bir yıldayaklaşık 8 bin hastanın hastanelere ulaşımını sağlıyor.

Kendi imkanları ile hastaneye gidemeyen, yatağa bağımlı veyayürüme zorluğu çeken hastalar için hizmet veren Esenyurt Belediyesi Hasta NakilAmbulans Birimi; hastane randevusu, kemoterapi, MR, tomografi gibi tüm tedaviişlemlerinde vatandaşlara destek oluyor. Hastaları evinden alan ekipler, hastanakil ambulansları ve mobil sağlık araçlarıyla şehir içindeki hastanelerenaklini gerçekleştiriyor. Hastanede tedavileri tamamlanan ve taburcu olanhastalar ise hastanelerden alınarak evlerine ulaştırılıyor. Ayda yaklaşık 598hastaya ambulans hizmeti veren birim, yılda 8 bin hastanın ulaşımını sağlıyor.

“HizmettenÇok Memnunum”

EsenyurtBelediyesi’nin her anlamda yanlarında olduğunu söyleyen Akif Güreşçi:“Belediyemizin bu hizmetinden çok memnunum. Hastamızı çarşaflarla taksininiçine bindirmekte çok zorlanıyorduk. Evde yatağımız yoktu, Esenyurt Belediyesiyatağımızı getirdi, tekerlekli sandalyemizi getirdi, tıbbi malzememizikarşılıyor. Başkanımıza ve ambulans biriminde çalışanlara çok teşekkür ediyorum”dedi.

Hizmettenfaydalanmak isteyen vatandaşlar; ambulans biriminin 0212 596 77 68 veya 0212596 30 05 numaralı telefonunu arayarak bilgi ve randevu alabiliyor.

kt5cIwuh1263jfbrp8dgisde.jpg

gmfqnhdf0cjhkzayzt3rnmej.jpg

z7bgloekfIo4a8pctnyblh2j.jpg

5chf4pjrbo0slksdee9uluyy.jpg

dwcjaqltrbksxz21oqnmeztn.jpg

tm372rxkaIgqlwzbc91jsnfe.jpg

wvq7ocg8s2a0Ib9ktu1fowxb.jpg

ndpf4hucwlbIcaw9ytxveyxz.jpg

ppmmfdhsotewI5ztubhccxnl.jpg

c7941jerg0nwpyzlvfxxbsko.jpg

4qpdlrgrdxy5aIjp6kkzogys.jpg

mw08vqegre1budxntowl9h46.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.