YKS’ye Girecek Öğrencilere Farkındalık Ve Motivasyon Konferansı

YKS’ye Girecek Öğrencilere Farkındalık Ve Motivasyon Konferansı

 

AdanaBüyükşehir Belediyesi ve Çukurova Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürlüğü'nceortaklaşa düzenlenen ‘’Kariyerini Planla Geleceğini Tasarla’’ konulu konferansAdana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

Doç. Dr.Oğuzhan Kırdök, Yüksek öğretim Kurumlar Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilereyönelik farkındalık ve motivasyon konferansında, öğrencilerin başarı seviyesiniyükseltmelerine yarayacak konularda bilgi verdi.

ÇOKOKUYUN, ÇOK ÇALIŞIN, İŞİNİZİ İYİ YAPIN

Konferansöncesi öğrencilere hitap eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,öğrencilerin derslerin yanında farklı konularda okuması gerektiğini belirtti vekendilerine güvenmeleri istedi. İnsanın yaptığı işte çok iyi olmasının öneminede değinen Başkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak eğitimeönem vermeye devam edeceklerini söyledi.

KOZAN VECEYHAN’DA BÜYÜKŞEHİR KURS MERKEZİ AÇILACAK

AdanaBüyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindefaaliyet gösteren ve deneyimli eğitmenler eşliğinde öğrencileri sınavlarahazırlayan kurs merkezlerinin sayısı artırılıyor. Her ders için ayrı ayrıyaprak testler, kaynak kitaplar, kütüphane ve internet desteğinin de verildiğikurs merkezleri, Kozan ve Ceyhan’da da önümüzdeki eğitim öğretim yılına hazırhale getirilerek faaliyete geçecek. Her gün yaklaşık 400 öğrencininfaydalandığı İnce Memed Halk Kütüphanesi’nin yanına Güneşli-Yamaçlı,Hadırlı, Karataş, Dumlupınar Halk Kütüphaneleri de eklenerek öğrencilerinbilgiye daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmasına olanak sağlanacak.

xevmedrnwIz3k5dbmila8uap.jpg

lvabw3ico1p8nrmaqj0fjm5x.jpg

cunxsvmx0ylzwh2foj8kyk95.jpg

vo6ym3hcfwu8yi2kxlpnsgrt.jpg

wbxzgoxvamlIeuraddpi3f76.jpg

Iymqo2qwnl4gze76rekphavw.jpg

bvje1yai0prc2lv3qfyIsldx.jpg

echwnfdbaxonxihvse0p1kr9.jpg

twdeolpt0aqheghzrav61l2c.jpg

kn3Iy1dm4b6bssycdapiuxel.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.