YOLBAŞÇI YUSUF ZİYA ARPAÇIK’IN KİTABI SEKİZ DİLDE YAYINLANDI

YOLBAŞÇI YUSUF ZİYA ARPAÇIK’IN KİTABI SEKİZ DİLDE YAYINLANDI

Ülkücü Hareketin Taş Medreseli Efsanevi İsmi Yazar Yusuf Ziya Arpacık’ın Başeğmediler Kitabı Dünya Genelinde 8 Dilde Yayınlandı...

Türk Dünyasının Başbuğu MHP Kurucu Genel Başkanı Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in Eski Koruması ve  BBP Kurucu Lideri Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun Dava  ve Kader Arkadaşı Yusuf Ziya Arpacık’ın  Başeğmediler Kitabı 7 Kıtada 8 Dilde 16 Ülkede Bir Milyon Adeti Aştı. Başeğmediler’in Yanı Sıra Aynı Zamanda Yolbaşçı-Osman Batur-Kan Fırtınası ve Gündoğarken  Adlı Toplam Beş Kitabı Bulunan Kendini Türk Dünyasına Adayan Başta Ülkücü Hareket Olmak Üzere Tüm Türk Dünyasının Sembol İsmi Haline Gelen Yusuf Ziya Arpacık Hoca; Gazetemiz Aracılığıyla Verdiği Mesajda Kendisine ve Kitabına Gösterilen Yüksek  Teveccüh Dolayısıyla Tüm Gönüldaşlara Teşekkür Etti.

Gazetemiz Adına Gönüldaşımız Yusuf Ziya Arpacık Hocamızı Rekor Kıran Kitabından Dolayı Kutlar Başarılarının Devamını Dileriz.

Yusuf Ziya Arpacık Kimdir?

1958 yılında Erzurum'da doğan . Çocukluk yılları zor tabiat şartlarıyla mücadele içerisinde geçen Gençlik döneminde ise, 1980 öncesindeki fırtınalı savaş günlerinde ilk orta ve lise okumanın ardından genç bir ülkücü öğrenci olarak İstanbul Üniversitesi'nde Tarih ilmi tahsil ederken, 1978'de hapse düştü. Sürgünden sürgüne yollandığı zindanlardan defalarca kaçmaya teşebbüs etmesine rağmen, Sağmalcılar ve Yozgat cezaevinden iki sefer firara muvaffak oldu.

Tamamı yaklaşık on yıl olan hapis hayatının yarısını hücrelerde geçirmek zorunda bırakılmış, kitaplar vasıtasıyla kendi kendine yabancı dil öğrenirken, cezaevlerindeki ecnebi tutuklularla bu lisanların pratiğini yapabilmiştir. Hapishaneden çıkınca da 'nerede kalmıştık?' diyerek dış dünyadaki mücadelesine kaldığı yerden tekrar başlayıp, 1992 yılında Karabağ savaşında kardeşlerine yardım için Kafkaslar'a, 2003 işgaline karşı Kerkük'e koşmuş ve devamı itibarı ile birçok ülkede Türk düşmanlarına karşı 'fiziki etkinlikler'' örgütlemiş ve kendisi de faal olarak katılmıştır. Bu arada çıkan öğrenci affından faydalanarak devam ettiği üniversiteden, 27 sene sonra da olsa tahsilini tamamlayarak diplomasını alabilmiştir.
Evli ve üç çocuk babası olan yazar İngilizce, Arapça, Farsça ve Rusça bilmektedir

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.