YTÜ Mezunlar Derneği seçimlerin de, Fatih Ece yeniden başkan seçildi

YTÜ Mezunlar Derneği seçimlerin de, Fatih Ece yeniden başkan seçildi

YTÜ Mezunlar Derneği 13. Olağan Seçimli Genel Kurulu Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezinde üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Genel Kurul Toplantısı, YTÜ Mezunlar Derneği 12.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Fatih ECE’nin açılış konuşması, istiklal Marşı ve Saygı Duruşundan sonra başkanlığını Mehmet Sadri EYÜBOĞLU’nun yaptığı. Vedat ALKAYA ve Ayça SANSAR’ın da heyet üyeleri olarak görev aldığı Divan Heyeti’nin seçilmesiyle başladı.

Protokol konuşmalarında YTÜMED Kurucu Başkanı Yaşar BÜYÜKÇETiN, 1995’de YTÜMED’in kuruluş anısını ve Davutpaşa Kampüsünün YTÜ’ye kazandırılması sırasında derneğin aldığı rolü anlattı. Yıldız mezunlarının çoğunluğunun girişimci olduğunu, endüstride küçük-orta boy işletmelerin Kobilerin %80’nin Yıldızlı olduğunu, sonuç olarak Yıldızlıların Türkiye’nin endüstriyel kalkınmasında sessiz ama çok güçlü bir unsur olduğunu paylaştı. Bu sesin artması için mezunların STK’lar aracılığı ile bir araya gelmesi gerektiği bu görevin YTÜMED’de olduğu ve herkesin YTÜMED sahip çıkması dileğini paylaşarak yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Fatih ECE’ye ve ekibine teşekkür etti

ece.jpg

YTÜ Mezunlar Derneği 13. Dönem için mevcut başkan Fatih Ece’nin olduğu tek liste ile seçime gidildi ve açık olarak yapılan oylamada oy birliği ile tekrar başkan seçildi.

Fatih ECE; YTÜ Mezunlar Derneğinin geçmişin birikim ve tecrübesi ile bugünün ve geleceğin gereksinim duyduğu ihtiyaçları belirleyerek, Yıldızlılar için tek vücut olarak hareket etme misyonunu güçlendirme yolunda var gücüyle çalışacağını söyleyerek, genel kurul üyelerine duydukları güvenden ve verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti

ece2.jpgytumed-13-genel-kurul-haber-metni-r0-5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.