Yüksel Mansur Kılınç ,'dan örgüte teşekkür ziyaretleri

Yüksel Mansur Kılınç ,'dan örgüte teşekkür ziyaretleri

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Yüksel Mansur Kılınç ,CHP Bayrampaşa Kartaltepe Mahalle Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı ve ziyaretlerinin yanı sıra, esnaftan ve yolda gördüğü vatandaşlardan da CHP için oy istedi.

 Yön Radyo Yönetim Kurulu Başkanı ve CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Yüksel Mansur Kılınç , "CHP'yi iktidar yapacağız" dedi.

Yön Radyo Yönetim Kurulu Başkanı ve CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Yüksel Mansur Kılınç. ön seçimde gezerek destek isteği ilçelere adaylığının kesinleşmesinin ardından gerçekleştirdiği ziyaretlerle teşekkür ediyor.  Geçen 29 Mart'taki önseçimde altıncı sıradan seçilen Yüksel Mansur Kılınç.2, bölgede bulunan CHP ilçe örgütlerine ziyaretlerini sürdürüyor. Partililerle buluşan ve kucaklaşan Yüksel Mansur Kılınç., "Ön seçimler sırasında söylemiştim. 29 Mart gelir geçer. Biz kendi aramızda dostluk ve sevgi içinde yarıştık. Kimseye tek kelime kötü söz söylemedik. Şimdi hedefimizde CHP iktidarını kurmak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Başbakan olarak iş başına getirmek var. Bunu başaracağız" dedi.CHP Bayrampaşa Kartaltepe Mahalle Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılan  ve ziyaretlerinin yanı sıra, esnaftan ve yolda gördüğü vatandaşlardan da CHP için oy istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.