Yumurtalık; “Zeydan Karalar” Diyor…

Yumurtalık; “Zeydan Karalar” Diyor…

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ZeydanKaralar, Yumurtalık ilçesi Yeşilköy’de halkla buluştu. Siyasiler,milletvekilleri, belediye başkan adayları, muhtarlar ve kalabalık yöre halkınınkatıldığı buluşmada, sevgi gösterileri ve yoğun ilgiyle karşılaşan BaşkanZeydan Karalar Yeşilköy halkına hitap etti.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Özel KalemMüdür Vekili Samet Güdük’ü kaybetmenin acısını, hüznünü yaşadıklarını belirtenBaşkan Zeydan Karalar, ilan edilen yasın ardından ilk buluşmayı Yeşilköyhalkıyla gerçekleştirdiklerini kaydetti. Başkan Zeydan Karalar, “Bir canımızı,parçamızı, hunharca saldırıyla kaybettik” dedi.

 

MUCİZEVİ ŞEKİLDE ÖNEMLİ HİZMETLER HAYATAGEÇİRİLDİ

Yumurtalık’taçok sayıda CHP Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ve genel merkezin seçtiğibir kişinin aday olmasının ardından, diğerlerinin gösterdiği olgunluğa ve ilanedilen adaya desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, Adanave Yumurtalık’ta çok önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini anlattı. BaşkanZeydan Karalar, çok kötü bir durumda aldıkları belediyede, mucizevi şekildedevasa yatırımları hayata geçirdiklerini kaydetti.

ADANA’DA HEM VİCDAN HEM İRFAN VAR

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin Yumurtalık’a yaptığı altyapı, su hizmetlerini, ASKİyatırımlarını dile getiren Başkan Zeydan Karalar, “Yumurtalık’ta eskimiş ve asbestlisu borularını değiştirdik, 81 km su isale hattı, 42 km asbestli boru döşedik, insanlarımızınkanserojen madde içeren borulardan su içmesini engelledik. Yumurtalık’a çokönemli yol hizmeti yaptık. İlçemizde üreticiye, çiftçiye de destek olduk ve bunugerçekleştirirken siyasi parti ayrımı, oy hesabı yapmadık. Çünkü Adana’da hemvicdan hem irfan var” dedi.

TURİZME GEREKEN ÖNEM VERİLECEK, ARITMATESİSİ YAPILACAK

Uzun aradansonra Yumurtalık Belediyesi’ni alacaklarına inandığını ve ilçeyi bir turizm merkezihaline getireceklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, 5 ilçede arıtmasorununun çözüldüğünü hatırlatarak, 31 Mart’tan sonra Yumurtalık ArıtmaTesisi’nin temelini de atacaklarını duyurdu.

 

31 Mart 2024’teyeniden ve önemli oy farkıyla Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olacağınıaçıklayan Başkan Zeydan Karalar, 321 iş makinesi alarak, belediyeyi ayda 65milyon lira kira ödemekten kurtardıklarını anlattı ve yapılan tasarruflarınhalka hizmet olarak döndüğünü kaydetti.

jegrx5s6j4hludw9upzkf2rl.jpg

f6lirvuas5bdhI7ppwzgtzwo.jpg

ymsqxmaIkvuy1nb8floux4kr.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.