Yusuf Dikman Koşusu'nu Anadolu Zamanı kazandı

Yusuf Dikman Koşusu'nu Anadolu Zamanı kazandı

7 safkanın start aldığı 1300 metre mesafeli sentetik pistteki koşuyu (KV-6 / D) kazanan, Tuğban İzzet Aksoy'un sahibi olduğu, jokeyi Halis Karataş ile start alan Anadolu Zamanı (Kaneko - Zaeemah / Shamardal) oldu.

Tuğban İzzet Aksoy tarafından yetiştirilen ve Alper Tepebaşı antrenesindeki tay, bugünkü galibiyetiyle üçüncü startındaki ikinci birinciliğini elde etti.

Dişi tayların güçlerini sınadıkları koşuda ikinciliği, Nurselin (Yıldırımbey - Tuğçe Hanım / Bullmarket) elde ederken, My Sunshine (Approve - Esther / Intikhab) üçüncü, Show Up (Mendip - Fair Rose / Royal Abjar) dördüncü ve Anadolu Ezgisi (Mendip - Katuşa / Fusaichi Pegasus) isimli tay da mücadeleyi beşinci tamamladı. 

Anadolu Zamanı'nın birinciliğiyle tamamlanan koşuda müddet 1.20.27 olurken farklar 1/2 Boy - 2 Boy - 1,5 Boy - Boyun şeklinde oluştu.

                             YUSUF DİKMAN

Atçılık camiasında sahibi olduğu İnfisah ve Heves isimli safkanları ile tanınan at sahibi ve yetiştirici Yusuf Dikman, İstanbul Mahalli Komiserler Kurulu Üyeliği yaptı. Yusuf Dikman'ı anısına düzenlenen bu koşu vesilesiyle bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz.

iroecg6ju9v8ldfhzxsaha3m.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.