ZASİAD Zara Sanayici İş Adamları Derneği Ankara'ya Çıkarma Yaptı

ZASİAD Zara Sanayici İş Adamları Derneği Ankara'ya Çıkarma Yaptı

ZASİAD Zara Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetimi Başkanı Şenel Çobanoğlu başkanlığında bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gittiler.

ZASİAD Zara Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetimi Başkanı Şenel Çobanoğlu başkanlığında  bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gittiler.

ZASİAD Zara Sanayici ve İş Adamları Derneği yöneticileri  Ankara temasları kapsamında ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kabrinin bulunduğu Ankara Anıttepe'de Anıtkabir’i ziyaret etti.

ZASİAD Zara Sanayici ve İş Adamları Derneği daha sonraki  ziyaret TBMM'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.Daha sonra heyet AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Ak Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekici, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, CHP İstanbul Milletvekili ve PM Üyesi Gökan Zeybek, CHP İstanbul Milletvekilleri İlhan Kesici, Yüksel Mansur Kılınç, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek’i ziyaret ettiler. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.