ZEKAT VE FİTRELERİNİZİ BELEDİYEMİZE BAĞIŞLAYABİLİRSİNİZ

ZEKAT VE FİTRELERİNİZİ BELEDİYEMİZE BAĞIŞLAYABİLİRSİNİZ

BB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlardan Ramazan ayında fitre ve zekatlarını İBB vermeleri için çağrıda bulundu.

ZEKAT VE FİTRELERİNİZİ BELEDİYEMİZE BAĞIŞLAYABİLİRSİNİZ

Belediyelerin, hizmet çeşitliliği nedeniyle halkla en sık ve yakın teması sağlayan kurumlar olduğunu vurgulayan İmamoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Aydınlanma ve yardımlaşma ayı olan Ramazan’da, en doğru adreslere ulaşması için zekat ve fitrelerinizi belediyemize bağışlayabilirsiniz’ dedim. Çünkü, belediyeniz, kimin nerde neye ihtiyacı var, onu çok iyi bilir. Bu, bütün belediyeler için geçerli. İnsanları rencide etmeden, alan elin veren eli görmediği şekilde yardımları ulaştırır ve bütün hassasiyetlere uyar. Zekat ve fitrelerinizi İBB’ye bağışlama çağrım, birilerinin pek hoşuna gitmemiş olacak ki, benim size yaptığım bu davetle akıllarınca dalga geçtiler. Hatta ‘Ekrem’e zırnık yok’ diye sosyal medyada büyükçe bir kampanya başlatmışlar. Zekat ve fitreleriniz, Ekrem İmamoğlu için değil ki; yüzbinlerce ihtiyaç sahibi İstanbul’daki ailemiz için. Ama ben yine de benim zekat ve fitre bağışı çağrımı yaygınlaştıran, belki de ulaşmakta güçlük çekeceğim insanlara videomu ulaştıran bu arkadaşlara inanın teşekkür ediyorum. Çünkü benim söylediğimi zaten vatandaşım çok iyi anladı. İletişimimi yaygınlaştırmada verdikleri emek sayesinde, eminim kat be kat hamiyet sahibi İstanbullu, belediyemize bu katkılarını, bu bağışlarını, isterse zekatını ve fitresini bağışlayacak. Allah onlardan razı olsun. Ben, bu memleketin her insanını çok seviyorum. Hepinizi çok seviyorum. Lütfen başta sağlığınız olmak üzere, kendinize dikkat edin. Emin olun ki; birlikte başaracağız.” 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.