Zeydan Karalar, Adana Tarihinde Görülmemiş Hizmetleri Art Arda Hemşehrileriyle Buluşturuyor

Zeydan Karalar, Adana Tarihinde Görülmemiş Hizmetleri Art Arda Hemşehrileriyle Buluşturuyor

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent tarihinde görülmemişhizmetleri art arda Adanalıyla buluşturarak, kırılması zor bir rekora imzaatıyor. Borcu gelirinin 4 katı olarak devraldığı Adana BüyükşehirBelediyesi’ni, 2024 bütçesi itibariyle geliri borcunun 4 katı hale getiren,üstelik bu mali mucizeyi pandemi ve deprem gibi büyük olumsuzluklara rağmengerçekleştiren Başkan Zeydan Karalar, trafik problemini azaltacak Göl MahallesiBulvarı’nın ardından, Ahmet Zenbilci Bulvarı’nı da açarak halkın hizmetinesundu.

Kozan ilçesine giden yoldaki trafiği rahatlatacak Ahmet ZenbilciBulvarı’nın açılışı, Adanalı sanatçı Murat Kekilli’nin konseri eşliğindegerçekleştirildi.

ART ARDA ÇOKÖNEMLİ HİZMETLER HALKLA BULUŞUYOR

Siyasiler,muhtarlar ve Adanalıların katıldığı açılışta konuşmasına; “Bu memleketi bizlerevatan yapan Kurtuluş Savaşı ve Çanakkale Savaşı şehitlerimizi aslaunutmayacağız. Ne mutlu bize ki; Mustafa Kemal Atatürk gibi, yaptıklarıyladünyadaki mazlum milletlere ilham olmuş bir önderimiz var” mesajıyla başlayanBaşkan Zeydan Karalar, devasa borç yükü, pandemi ve depremlere rağmen,Adana’nın dört bir yanında halkla buluşturdukları ve şehrin sorunlarına çözümolan hizmetlere yenilerini eklemeye devam edeceklerini açıkladı.

Hayatageçirilen yol, su, altyapı, alt geçit, köprü, kreş, park, arıtma ve diğerhizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, hizmete giren ikibulvarın ardından, önemli 3 bulvar daha açılacağını belirtti.

YedigözeBarajı’ndan su getirme projesiyle Kozan ve İmamoğlu ilçelerine, Yumurtalık veCeyhan’ın köylerine yeterli ve sağlıklı suyun ulaşacağını bildiren BaşkanZeydan Karalar, D-400 üzerinde yapılan iki alt geçidin hizmete girdiğini,Türkmenbaşı Alt Geçidi’nin de aralık ayı içinde açılacağını duyurdu.

GÜCÜMÜ, ENERJİMİHEMŞEHRİLERİME HİZMETTEN ALIYORUM

Bunca işi,pandemiye ve depreme rağmen yapabilmelerini, parayı iyi kullanan, halkınparasını koruyan, doğru yönetim anlayışına sahip olmaları sonucundayapabildiklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, gücünü ve enerjisinihemşehrilerine hizmet etmekten aldığını vurguladı.

Sarıçamilçesine hizmetlerinden dolayı muhtarlar Başkan Zeydan Karalar’a çiçek verdi. ArdındanAhmet Zenbilci Bulvarı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Adanalı sanatçıMurat Kekilli, güzel parçalarını açılışa gelenler için seslendirdi.

 

2psdqalvhb5xe13b9ri6gjyr.jpg

catkpyfjr7Ihispmex0vgo2m.jpg

outvwj4u3zvmyzo0bfrmlhcf.jpg

kblms8nfvo50xcp9dzbrvtjk.jpg

rjm3yh51eqorkaxwtko0ypvz.jpg

zcexa2opq7k3wdst9vd0w8zt.jpg

buwaxdlaejqbk3xfh6vc0odp.jpg

ia8xt7pyrqhrewkxfbczjg0l.jpg

1v2byj9rob5cfzgqnady8swt.jpg

qsh3ouIzqs0otet5y4yfmdfv.jpg

qmkqg89n7tefzugrsavdwsol.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.