Zeydan Karalar, “Adana’ya bir kez gelen şehrimizden vazgeçemez.”

Zeydan Karalar, “Adana’ya bir kez gelen şehrimizden vazgeçemez.”

Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın güzelliklerininülke genelinde ve dünyada daha fazla tanınması için elimizden geleni yapmayadevam edeceğiz.”

12. Uluslararası Portakal ÇiçeğiKarnavalı’nın etkinliklerinde hemşehrileriyle bir araya gelen Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar; konuklara, Adanalılara ve karnavalınorganizasyonunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Zeydan Karalar, Adana’nıngüzelliklerini tanıtmaya devam edeceklerini açıkladı.

MUHTEŞEM KORTEJ VE GAZAPİZM KONSERİ

Cumartesi günügerçekleştirilen ve yıllarca unutulmayacak muhteşem görüntülere sahne olanPortakal Çiçeği Karnavalı Korteji’ne eşi Nuray Karalar’la birlikte

katılan BaşkanZeydan Karalar, Adanalıların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılaştı.Atatürk Caddesi Kuyumcular Çarşısı önünden başlayan kortej yürüyüşü boyuncakarnaval coşkusu en üst seviyeye çıktı, uzun yıllar akıllarda kalacak renkligörüntüler oluştu. Başkan Zeydan Karalar hemşehrilerine ve katılımcılarakaranfil dağıttı.

EŞSİZ KOKUYU HERKES HİSSETMELİ

Adana’nın eşsizgüzelliklerinin Türkiye’ye ve dünyaya tanıtılmasında önemli katkı sağlayanPortakal Çiçeği Karnavalı boyunca, amaca ulaşılması yolunda yoğun çaba harcayanBaşkan Zeydan Karalar, eşi benzeri olmayan portakal çiçeği kokusunu dünyadayaşayan her insanın mutlaka hissetmesi gerektiğini söyledi.

Başkan ZeydanKaralar, Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilen Gazapizm Konseri’ni de izledive katılımcılara hitap etti.

BAŞARI; KENTİN TÜM DİNAMİKLERİNİNBİRLİKTE HAREKET ETMESİYLE OLUR

Kentin tümdinamiklerinin ortak çabasıyla Portakal Çiçeği Karnavalı’nın; şehrin tanıtımıamacına uygun ve başarılı geçtiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Biretkinlik; halkla birlikte kentin üst dinamiklerinin de sahiplenmesiyle başarıyaulaşabilir. Portakal Çiçeği Karnavalı; Sayın Valimizin ve bundan öncekivalilerimizin önderliğinde, kentte görev yapan atanmışların ve seçilmişlerinbirlikte hareket ettiği, halkın sahiplendiği bir etkinlik oldu” dedi.

ADANA’YA BİR KEZ GELEN ŞEHRİMİZDENVAZGEÇEMEZ

Adana’da klasikbelediye başkanlığı yapmamaya kararlı olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar,Adana’nın eşsiz güzelliklerini tanıtma yolunda önemli adımlar attıklarını ifadeetti. Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Adana çok özel, çok sayıdagüzelliği bünyesinde barındıran bir kent. Adana aynı anda tarih, kültür vesanat kenti. Denizimiz, şehrin ortasından geçen nehirlerimiz, endemik bitkiçeşitliliğimiz, eşşiz ovamız, bereketli topraklarımız, benzeri olmayanlezzetlerimiz, sıcak iklimimiz ve misafirperver halkımız ile daha başka çoksayıda özelliğimiz, güzelliğimiz, değirimiz var. Tüm bunları ülkemize vedünyaya tanıtma noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Festivallerimize,karnavalımıza önemli katkı sağlıyoruz ve buna devam edeceğiz. Portakal ÇiçeğiKarnavalı Adana’nın tanıtılmasında çok çok önemli bir etkinlik. Bakanlığımızındesteğiyle karnavalın süresi uzadı. Karnavalın fikir babası Sayın Ali HaydarBozkurt’un da dediği gibi, etkinlikler bütün yıla yayılmalı. ‘Adana’ya gelinciğerimi yiyin’ çağrısını boşuna yapmıyoruz. Adana’ya bir kez gelen zaten birdaha şehrimizden vazgeçemez. Adana bir tutkudur.”

 

qcqnm9hyuhytf85zl6t2vudn.jpg

qfagkhjvIvj3xmswcptepn6x.jpg

sn9jzrw1ux6va7h5c0mddlnI.jpg

jxbmznztxwjcpakdkemrbrlp.jpg

2Icwdlfodhbmgbu1yqhq0trt.jpg

smwuo2zwilIkf6ynukoxqvhr.jpg

kxusebw4ptqzxvoejIg0ovtb.jpg

qr8ujchbcvlwkqng6av1reyt.jpg

xij2jlralu5mdngowrqb3va8.jpg

gmosztze4ofuvdrluj3axnvy.jpg

uts3ep0qcfjervcwj4pIm2zt.jpg

ib8ynwyl0vomkcregkxzucd4.jpg

kh1kodjmlaxg7hmfIsq3odre.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.