Zeydan Karalar, “Barış ve huzur iklimini yeniden hakim kılacağız.”

Zeydan Karalar, “Barış ve huzur iklimini yeniden hakim kılacağız.”

Zeydan Karalar, sabahın erkensaatlerinde halkla buluşarak başladığı mesaisini, gece geç saatlere kadarhemşehrileriyle birlikte tamamlıyor.

 

Adana Büyükşehir Belediye BaşkanıZeydan Karalar, geride kalan hafta mesaisinin büyük bölümünü çoğu zaman olduğugibi halkın içinde geçirdi. Farklı kesimlerle bir araya gelen Başkan ZeydanKaralar, Yüreğir Tahsilli Mahallesi’nde hemşehrileriyle buluştu. SeyhanKocavezir Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Zeydan Karalar,Adana Dersimliler Kültür ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti.

Metal Sanayi Sitesi’nde emekçilerlegörüşen, fabrikalarda işçiler ve yöneticilerle de bir araya gelen Başkan ZeydanKaralar, “Her fırsatta hemşehrilerimle bir araya geliyorum. Onların talep veönerilerini dinleyip, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Ülkemizde birlik,beraberlik ve kardeşliğimizi koruyacak, barış ve huzur iklimini yeniden hakimkılacağız” dedi.

 

 

 

dogpmwwhnje24odyujzazf1r.jpg

mn10otqwapotpzIsbwvndl6v.jpg

vgtoxerjyIdmiwn6hbsqczk7.jpg

dcp12n6o9fusjsleixmfIdr5.jpg

pdc3gxhc9snylmb5am80pslv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.