Zeydan Karalar, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik için çalışmaya devam.”

Zeydan Karalar, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik için çalışmaya devam.”

 

ZeydanKaralar, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik için çalışmaya devam.”

 

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nce ilki 29 Haziran’da düzenlenen ve eylüle kadar sürmesiplanlanan “Bi Yaz” konserleri her çarşamba Atatürk Parkı’nda sürüyor.

Adana’dafaaliyet gösteren yerel müzik gruplarının sahne aldığı ücretsiz Bi Yazkonserlerine Adanalılar yoğun ilgi gösteriyor.

30 Temmuz2022 günü Karataş ilçesi Atapark’ta yapılması planlanan Bi Yaz Konseri öncesiAtatürk Parkı’nda gerçekleştirilen konsere Adana Büyükşehir Belediye BaşkanıZeydan Karalar da katıldı.

MEHTERDE BİZİM İZMİR MARŞI DA, KURTULUŞ SAVAŞI DA BİZİM MALAZGİRT DE

Toplumun birleşmeye,dayanışmaya, birbirini sevmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Başkan ZeydanKaralar, “Az önce İzmir Marşı’nı dinledik. Kurtuluş Savaşı Mücadelesi’ndençıkan bir marştır. İzmir Marşı da bizimdir, Mehter Marşı da bizimdir. Her ikiside milletimizin marşıdır. Malazgirt de bizimdir, Kurtuluş Savaşı da bizimdir. HepsiTürk Milleti’nin kahramanlığıdır, hepsiyle gurur duyuyoruz” dedi.

AYRIŞTIRMAKVE KAMPLAŞTIRMAK YOK, KARDEŞLİK VE BERABERLİK VAR

Aslaayrıştırıcı ve kamplaştırıcı bir dil kullanmadıklarını belirten Başkan ZeydanKaralar, “Bize oy verene de vermeyene de eşit hizmet ulaştırıyoruz. Hepsi bizimvatandaşımız. Ülkemizin yeni bir siyasi dile, yeni bir anlayışa, barışa,kardeşliğe, dostluğa hiç olmadığı kadar ihtiyacı var. Biz de bunugerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bi Yaz konserlerinde halkımız birlik, beraberlik,kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştiriyor. Sanatın gücüyle bir aradayızve katılımcılar sorunlarını bir süreliğine de olsa unutuyor, eğleniyor. Bilinizki bu kardeşiniz, ağabeyiniz sizleri canından çok seviyor. Adana’yı ve sizleriçok seviyorum. Bu anlayışla gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz” diyekonuştu.

 

Konserekatılan Adanalılar birbirinden güzel parçaları ve ezgileri dinleyerekgönüllerince zaman geçirdiler.

qIi2b50z7hugwgu6hdjzkden.jpg

zqvpw8cskdvle0n3xlnImf4r.jpg

lx9iqmfjbu3tsngwzs1oyqce.jpg

v1ljrn2ypbkh8mvwxafmhuwq.jpg

ehloq57jIsh1abwn8ujdtaf4.jpg

I6v20gqycctpnldxxegmk7ju.jpg

efrtosyabdwsvlm3qlaqIbgg.jpg

uqhyklrdjes6utrgz9p2ep8o.jpg

py7vjcuvzlinktegkqewpyot.jpg

z5ry6qeIcluvms7vtrxwnbob.jpg

zbo18expkidlpfur502tnc3j.jpg

mbezaxd8hv9l6t1uIiqzxyqg.jpg

esdqu6kz0mI7fasct4pfrndw.jpg

06j3afphzcl8sp5kzj9fvvqo.jpg

tbpc4af5fveys316zqgxge8j.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.