Zeydan Karalar Çalışıyor, Adana’nın Hizmete Susamış Noktaları Önemli Projelerle Buluşuyor.

Zeydan Karalar Çalışıyor, Adana’nın Hizmete Susamış Noktaları Önemli Projelerle Buluşuyor.

Başkan ZeydanKaralar, “Geçmişte hayal bile edilemeyen işleri yapıyoruz.”

Halkın yoğun ilgigösterdiği, bağrına bastığı Başkan Zeydan Karalar, geçmişte uzun yıllar hizmetalmayan mahallelere hizmet etmenin sevincini yaşadığını kaydetti.

 

Bölge halkınınyoğun ilgi gösterdiği Başkan Zeydan Karalar, halka daha fazla hizmet etme gücükazandıklarını ve önümüzdeki dönem daha çok ve daha hızlı hizmet edeceklerinisöyledi.

 

Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, merkez ve kırsal ilçelerde, kentin dört biryanında Adanalıları önemli hizmetlerle buluştururken bir yandan da yenihizmetlerin temelini atıyor.

3 KATLI,KÜTÜPHANESİ OLAN MAHALLE MERKEZİ

Adana Büyükşehir Belediyesi’nceyapılan 19 Mayıs Mahallesi Çok Amaçlı Mahalle Merkezi’nin temeli halkın yoğunkatılımıyla atıldı. Temel atma törenine Adana Büyükşehir Belediye BaşkanıZeydan Karalar, siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri katıldı.

750 metrekare alanasahip 3 katlı, taziye evi ve kütüphanenin yer alacağı Yüreğir ilçesindekiMahalle Merkezi’nin temel atma töreninde söz alan 19 Mayıs Mahallesi MuhtarıKenan Oslun, Başkan Zeydan Karalar’ın mahallelerine yaptığı yol, köprü ve diğerhizmetleri anlattı ve bölge sakinleri adına teşekkürlerini iletti. Bölgedekimahallelerde görev yapan çok sayıda muhtar temel atma törenine katıldı veBaşkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

GÖRÜLMEYEN,GİRİLMEYEN, HİZMETE SUSAMIŞ BÖLGELERE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Temel atmatöreninde bazı vatandaşların yarım asrı aşkın süredir mahallelerine hizmetalamadıklarını söylemesi üzerine Başkan Zeydan Karalar, “Çok şükür doğupbüyüdüğümüz bölgeye hizmet etme fırsatı yakaladık. Burada muhtarlarımızın dasöylediği gibi onlarca iş yaptık. Görülmeyen, girilmeyen ve geçmişte hizmetalmamış bölgelere hizmet yapıyor olmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

DEVASA HİZMETLERİBORÇLANMADAN YAPABİLİR HALE GELDİK

Görevedevraldıklarında çok kötü bir tabloyla karşı karşıya kaldıklarını ama bugün 300iş makinesi, 111 otobüsü alan, 5 yeni bulvar, 3 alt geçit yapan, 197 bulvar vecaddeyi yenileyen, üstelik bunları borçlanmadan gerçekleştiren bir belediyehaline geldiklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Bu duruma geleceğimizikimse hayal bile edemiyordu. Hem borç ödeyeceksiniz, hem belediyeyi çalışırhale getireceksiniz, hem de yılda iki kez borçlanma isteyen bir belediyeyi borçalmadan çok önemli işleri yapabilir hale getireceksiniz. Artık kimseye muhtaçdeğiliz. Sadece metro projesi için borçlanma talebinde bulunacağız” diyekonuştu.

 

Bölgeye yapılan yolköprü hizmetlerini anlatan ve yeni yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verenBaşkan Zeydan Karalar, gelirin 4 katı borç devraldıklarını, gelinen noktadagelirin borcun 4 katı olduğunu ifade etti.

HİZMET ARTARAKSÜRECEK

“Bize inanın,ikince dönemde çok daha güzel işlere imza atacağız” diyen Başkan Zeydan Karalarşöyle devam etti: “Halkımıza ikinci dönemimizde daha fazla hizmet edeceğiz,daha fazla sosyal destek vereceğiz. Adana’nın şeklini değiştirmeye başladık, 5yıl sonra şehri çok daha iyi hale getireceğiz.”

 

Yüreğir ilçesi 19Mayıs Mahallesi sakinleri, Başkan Zeydan Karalar’a sevgi gösterilerinde bulundu.

Muhtarlar ve bölgehalkı, Başkan Zeydan Karalar’a hizmetlerinden ötürü çiçek verdi.

t1kcywhpjgI5mvyo3z8w4xef.jpg

9xcpdgI7jt3htldwwuzqi5ro.jpg

r3kepdhqjxcnaoh90lmcz15t.jpg

jwtu7k5rvazkemugplp86dzn.jpg

zbje5lysmq2ztuomojwbg6rx.jpg

old39cdtfbeckI0qijxbprnf.jpg

gfI3ykbnabsvddq6xcp1ttmw.jpg

oIryr4nlfg9wmudpw7zcldgb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.