Zeydan Karalar Çalışıyor, Adana’nın Sorunları Tarih Oluyor

Zeydan Karalar Çalışıyor, Adana’nın Sorunları Tarih Oluyor

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, üst üste gerçekleştirdiği açılış vetemel atmalarla, Adana’nın ihtiyaçlarını birer birer gideriyor, 40-50 yıldırçözülmeyen sorunları çözüyor. 900 metrekare alana sahip, mescit ve taziyesalonu ile vatandaşa hizmet verecek Ova Mahalle Merkezi’nin temelini atanBaşkan Zeydan Karalar, yoğun yaya trafiği bulunan Mithat Özhan Bulvarı üzerinde(Fevzi Çakmak Kız Öğrenci Yurdu önünde) ve D 400 Karayolu üzerinde inşa edilenyaya üst geçitlerinin açılışını gerçekleştirdi. İstanbul Milletvekili Oğuz KaanSalıcı’nın da katıldığı açılışlara siyasiler, Adana Milletvekilleri, belediyebaşkan adayları ve Adanalılar katıldı.

Başkan ZeydanKaralar temel atma ve açılışların dışında gün boyunca kentin dört bir yanında,toplumun her kesiminden sivil toplum kuruluşlarıyla da bir araya geliyor,ziyaretlerde bulunuyor ve vatandaşlarla görüşüyor.

Adana TicaretBorsası Meclis Toplantısı’na katılan Başkan Zeydan Karalar, 5 yıl boyuncayapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi ve önümüzdeki dönemde yapılacakprojeleri anlattı.

Adana MadeniSanatkarlar Tornacılar Kaynakçılar Esnaf Odası’nı da ziyaret eden Başkan ZeydanKaralar, Barkal esnafıyla bir araya geldi.

DİSK Genel İş 1ve 2 nolu şubeleri de ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, iftar saatindeBüyükşehir’in faaliyete geçirdiği Adana Kadın Yaşam Merkezi’ndeki iftarprogramına katıldı.

19 Mayıs,Levent ve Anadolu mahallelerini kapsayan iftar programında da vatandaşlarla oruçaçan Başkan Zeydan Karalar, 14. Uluslararası Adana Kurtuluş Yarı Maratonukapsamında düzenlenen Türkiye Spor Yazarları Derneği Basın Ödülleri Gecesi veiftar programına katıldı, ödül kazanan basın emekçilerine ödüllerini takdimetti.

MALİ MUCİZEVE DEVASA HİZMETLER

Gittiği hernoktada yoğun sevgi ve ilgiyle karşılanan Başkan Zeydan Karalar, borcugelirinin 4 katı olan belediyeyi, nasıl bir yönetim biçimiyle, geliri borcunun4 katı haline getirdiklerini ve pandemiye, depreme, ağır borç yüküne rağmenhayata geçirilen devasa hizmetleri anlattı.

YENİPROJELER ADANA’YI BAŞKA BİR SEVİYEYE TAŞIYACAK

Başkan ZeydanKaralar, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek çok önemli ve Adana’nın çok dahamodern bir kent haline gelmesini sağlayacak Büyükşehir projelerini de anlattı.

Başkan ZeydanKaralar yeni dönemdeki projeleri şöyle sıraladı: “metro ikinci etabı, tramvay,nostaljik tramvay, otogar, 8 alt geçit, 4 yeni bulvar, yeni köprüler, yeni etapbisiklet yolları, Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), toplamda 1380 sosyal konut,çeşitli mahallelerde kentsel dönüşüm, 6 yeni arıtma tesisi, spor kampüsleri,olimpik yüzme havuzu, yaşlı yaşam merkezi, yeni kütüphaneler, yeni kreşler, kültürsanat merkezi, semt merkezleri, bağımlılıkla mücadele edilecek bir merkez,yurtlar, sivil toplum yerleşkesi, parklar, engelsiz vadi, müzeler, kentintarihi dokusunu ön plana çıkaracak restorasyonlar, sahil ilçelerinde turizmprojeleri, mezbaha, hayvan satış merkezi, tarım enstitüsü ile geri dönüşümcülerve nakliyatçılar sitesi.”

vpqrIsyabh651ztx2mnjwmne.jpg

t9gsl2cwaekbrz6cxvny1iju.jpg

okv1x9w4lagse7nImyfq8jgh.jpg

vfuclk2rgdtwz8o1bhnm3qpb.jpg

9qeunvtzdhfpsmjlk4t8fqa2.jpg

yataw7srm5v4Izkndcwei2xb.jpg

4zo7tze8c6uqbjuxi0b9pmxe.jpg

pbelur1arxwyvfdd9ij4Iekm.jpg

s3pvarvs7wtbdnglo2qxyuj6.jpg

u1utgd96fbrwsjIt27ncppfa.jpg

dthn6dh0qeu1mliyg4j5btgb.jpg

k1haclqkzcrm0dob5dejsugx.jpg

necjzfc1hery8dig0uoksm7m.jpg

zxr3sj8yg1zqoxwclbgthk7e.jpg

spk3heweIjy7q4duvodibgm2.jpg

tihucc9g8ytsfewx3hndzfpq.jpg

jgpkwtmheyuc7b6r1c4wzvo8.jpg

bn2orbltatgoI8whaej9u0gy.jpg

anhumbvwsq4dich8kxpto3gb.jpg

6nmaIovdrxrag2ws7zb8kizf.jpg

myrmla85e2khbquzIartljgg.jpg

3tbljwnu6rpipsxI7sagftkf.jpg

dkweIjem48stflvdifywx0r6.jpg

dyvqbaq6tmo8bxnjrckxijst.jpg

w5bvkgp8u0qtf21zqjvk4s3z.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.