Zeydan Karalar, “Emeğimiz de ve ömrümüz de Adanalıya feda olsun.”

Zeydan Karalar, “Emeğimiz de ve ömrümüz de Adanalıya feda olsun.”

 

ZeydanKaralar, “Borçlanmadan otobüs, kamyon alıyoruz, 300 metrelik alt geçityapıyoruz.”

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi YazYüzme Kursu’nda öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

Sulamakanallarında, nehir ve göllerde uzun yıllardır yaz aylarında meydana gelenboğulma olayları nedeniyle Adana Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okullarıkapsamında faaliyet gösteren yüzme havuzlarının büyük önem taşıdığını belirtenBaşkan Zeydan Karalar, “Buraya gelen çocuklarımız mutlu, annelerinin kafasırahat. Dolayısıyla biz de mutluyuz” dedi.

BİRÇOCUĞUMUZUN BİLE HAYATINI KURTARMAK ÇOK ÖNEMLİ

SeyhanBelediyesi’ndeyken başlattıkları portatif yüzme havuzu uygulamasıylaboğulmaların azaldığını hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, “Biz bu uygulamaylabir çocuğumuzun bile hayatını kurtarmışsak çok önemlidir. Şu anda atıl olanhavuzlarımızın tamamını devreye aldık. Arıtması olmayanların arıtmasını yapıpeğitime açıyoruz. Bu havuzlarımızdan birini de Sarıçam ilçemize getirdik” dedi.

BaşkanZeydan Karalar, Sarıçam’ın modern şekilde büyüme ve gelişme şansı olan biryerleşim birimi olduğunu belirterek, bunu gerçekleştirmek için çalıştıklarınıbelirtti. 

İlçedeaçılacak kreşlerle, yapılan ve yapılacak diğer hizmetlerle ilgili bilgi verenBaşkan Zeydan Karalar, ilçenin çehresini değiştirecek yol, park ve altyapıhizmetlerini anlattı.

SPORKENTİ ADANA’DA ANNE-BABALARIN İÇİ RAHAT

Yüreğirve Sarıçam’ın ihmal edilmiş ilçeler olarak daha fazla hizmete ihtiyaçlarıolduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, “Kentin ihtiyaçlarıyla birlikte sporuda ihmal etmiyoruz. Adana’mızı bir spor kenti haline getirdik. Adana BüyükşehirBelediyesi Yaz Spor Okulları’nda yüzme dahil 18 bin 715 çocuğumuz çeşitlibranşlarda eğitim alıyor. Bizim çocukluğumuzda insanlar çocuğunun başına kötübir şey gelir diye endişe etmezdi. Şimdi öyle değil. Biz de evlatlarımızıngüvenli ortamlarda spor yapmasını sağlıyoruz. Çocuklarımız buralardaenerjilerini harcıyor, bedensel ve ruhsal gelişimleri için gerekli olan sporetkinliklerinin içine giriyorlar. Çocuklarımız futbol, voleybol, tekvando,yüzme gibi çok sayıda branşta eğitim alıyor. Anne-babaların da gönlü rahat. Buda bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

MAZOTALAMAZ HALDE DEVRALINAN BELEDİYEDE ŞİMDİ BÜYÜK HİZMETLER BORÇLANMADANGERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Belediyeyidevraldıklarında durumun mali açıdan son derece kötü olduğunu, halkıbilgilendirmek amacıyla bunu dile getirdiklerini ancak 3 yılda sorunlarıazalttıklarını ve belediyeyi hizmet edebilir hale getirdiklerini ifade edenBaşkan Zeydan Karalar şöyle devam etti: “Maaş ödeyemeyen, mazot alamayan birbelediyeyi, borçlanmadan otobüs alabilecek, 300 metrelik alt geçit yapabilecekhale getirdik. Önce Allah’ın izni, sonra halkımızın desteğiyle bunu başardık.Eskimiş otobüs filomuz için 61 otobüsün bağlantısını yaptık. 20 ek otobüsü dahakonuşuyoruz. Yeni kamyonlar da alacağız. Hepsini borçlanmadan yapacağız. MerkezOtogarın önüne 300 metrelik alt geçit yapıyoruz. Bu büyük projeyi deborçlanmadan gerçekleştiriyoruz. Söylediğimiz gibi Adana vitese taktı gidiyor.Ekonomik şartları düzeltmeye devam ettikçe daha iyi işler yapmaya devamedeceğiz. Adana emin ellerde. Adana’yı çok seviyoruz ve gece gündüz çalışmayadevam edeceğiz. Bu kardeşinizin emeği de ömrü de sizlere feda olsun.”

ej1jo86l7iguo0bnhht4w5pb.jpg

raybkIb3pyh210ihoekld8sj.jpg

2qnizfhswrIwgk74ntrk5sxo.jpg

gnIdhvxowugz2mbsrkxhqkn3.jpg

3bkbu5x7i2oaocm0thltdnfj.jpg

yrpli6tmwcxde5wvnyj2pmlo.jpg

r6andIojpnj8kychwm9fqvp2.jpg

hqoyrcktvzI3wrbj1tkzgapp.jpg

kie3av79b8hxe2sfgl6nsnzw.jpg

sztjlbnqfrgn0ux4vcc5ofwh.jpg

qkgwnvd1lhjmqasritfxj0zI.jpg

urlrq8vgegpou7b1oxh9dbn2.jpg

bgjmx0cv48nyhfkioqtpfbed.jpg

xydjfczvx6phlrgowpdqh3qs.jpg

u0hoafqms3rndfeiotzk9xbp.jpg

dtqc2nvobjkmvyrpujigka9l.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.