Zeydan Karalar hafta sonunu ilçe ilçe, köy köy gezip, halkın sorunlarını dinleyerek geçirdi

Zeydan Karalar hafta sonunu ilçe ilçe, köy köy gezip, halkın sorunlarını dinleyerek geçirdi

Başkan Zeydan Karalar sorun dinledi, sohbet etti, önemli konularda halkla görüş alışverişinde bulundu

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Kozan ilçesinde Gedikli, Eskimantaş, Karahamzalı, Acaryayla, Boztahta, Akçalıuşağı ve Göller Yaylası’nda bölge sakinleriyle bir araya geldi. Yumurtalık ilçesinde 3. Yumurtalık Kültür ve Turizm Festivali’nin açılışında bulunan Başkan Zeydan Karalar, Feke Tapan bölgesinde Kültür ve Üzüm Şenliği’ne de katıldı. Başkan Zeydan Karalar, Büyükşehir’in önemli destek verdiği şenliklerde halka hitap ederek, Adanalılar için yoğun çalışmaya devam edeceklerini bildirdi, müjdeler verdi.  

 

Sorun dinleyen, sohbet eden ve halkı dinleyen Başkan Zeydan Karalar, içme suyunun bostan sulamada kullanılmasının bazı noktalardaki su problemini büyüttüğünü, bütün dünyada ortaya çıkan su sorununun çözülmesi için bu tür yanlışların yapılmaması gerektiğini bildirdi.

40-50 YILDIR YAPILMAYAN İŞLER 3 YILDA YAPILIYOR

40-50 yıldır yapılmayan işleri 3 yılda yapmaya başladıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, bazı noktalarda su ve yol sorunu bulunduğunu, bunları da halledeceklerini belirtti.

Kozan’ın köylerinde ve yaylalarında insanların kendisine gösterdiği ilgi ve sevgiye daima müteşekkir olduğunu ifade eden Başkan Zeydan Karalar, toplu taşımanın daha iyi hale gelmesi için borçlanmadan 61 otobüs aldıklarını ve 20 otobüs daha alacaklarını söyledi. Yine borçlanmadan 40 kamyon alınacağını açıklayan Başkan Zeydan Karalar, 300-350 milyon liralık yol yapımının da borçlanmadan yapıldığını anlattı, aynı şekilde yapılan altyapı hizmetlerinden örnekler verdi.

GELİRİMİZ ARTACAK, HALKA DAHA FAZLA HİZMET VERECEĞİZ

Adana Büyükşehir Belediyesi’ni 1 milyar 100 milyon lira gelir, 4 buçuk milyar lira borçla devraldıklarını, bu yıl borcun 3 milyar 800 milyon liranın altına düşeceğini, gelirin de 4 milyar 400 milyon lira olacağını açıklayan Başkan Zeydan Karalar, “Adana’nın geliri 30 Büyükşehir Belediyesi arasında 22. sırada. Millet İttifakı’nı iktidara getirdiğinizde, Adana’nın gelirde ilk 10 şehir arasında bulunmasını sağlamak bize nasip olacak inşallah. Bu; ilçelerimize, mahallelerimize, köylerimize daha fazla hizmet anlamına geliyor. Millet İttifakı’nın olduğu yerlerde iller, ilçeler emin ellerde. Yakında inşallah Türkiye de emin ellere geçecek” dedi.

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN HALKIN YANINDA

Halkla seçimden seçime buluşmadıklarını, her fırsatta kırsalda milletle buluştuklarını açıklayan Başkan Zeydan Karalar, Adanalıların bunu iyi bildiğini vurguladı.

Vatandaşa hizmet ederken çok mutlu olduklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, gönülden çalıştıkları için vatandaşın kendilerini desteklediğini kaydetti.

BÖLGE HALKININ KAHRAMANLIKLARI DİLLERE DESTAN

Hizmet götürürken oy hesabı yapmadıklarını, eşitlik ilkesi doğrultusunda ve ihtiyaçlar dahilinde hizmet ettiklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, bölge halkının kahramanlıklarının dillere destan olduğunu ifade ederek, 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutladı. Göller Yaylası’na gelen yönetici sayısının ve kalabalığın, bölgeye verilen önemin göstergesi olduğunu söyleyen Başkan Zeydan Karalar, Yumurtalık’ta yaptığı konuşmada da önemli bilgiler verdi. Başkan Zeydan Karalar, Millet İttifakı’nda, Yumurtalık’taki sahilleri ve Yumurtalık’ın girişini Avrupai bir hale getireceklerini, Yumurtalık’ta su sıkıntısını büyük oranda ortadan kaldırdıklarını, yapılmadık yol bırakmadıklarını aktardı.

Başkan Zeydan Karalar son alarak Yumurtalık ilçesinde önümüzdeki baharda arıtma temelinin atılacağını müjdeledi.

 

Başkan Zeydan Karalar, ilçelerde, mahallelerde ve köylerde yaptığı konuşmaları, “Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur, başka da yolumuz yoktur” dedi. 

orflf627c9ecmnakthtrvgaq.jpg

2ocgnyilqsjymt5h8bwr1s7h.jpg

klzjalmtsoq9gmhnnh8cogrw.jpg

f3yvkdeuqnmbsow7s15f86pt.jpg

hhgoq8xamdjlnuvpaqntkz7y.jpg

k9r6g8iowbm05zacyjn3ql2v.jpg

sh3djti4Iztmaagdoowseweh.jpg

wjjp1nqf9d8r4cstapdt2f6k.jpg

9f4lnehrrtdxfjqva8layg1k.jpg

zrg5xdx4ra8khuwmvfIb3lcl.jpg

6burmpvty0xzaf1tl7lqojqn.jpg

9dz5vd3Iqesbf4mvz1ygamrj.jpg

ymfjk1dqe7vlpbtIr3ssqngz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.