Zeydan Karalar Halkın Sorunlarını Can Kulağıyla Dinliyor, Çözüm Üretiyor

Zeydan Karalar Halkın Sorunlarını Can Kulağıyla Dinliyor, Çözüm Üretiyor

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık ilçesinde halkınsorunlarını yerinde tespit edip, anında çözüm üretmek için çok sayıda köyde veilçe merkezinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

BaşkanZeydan Karalar, Yumurtalık’ta ilk olarak Yumurtalık Ziraat Odası’nda muhtarlar,sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile buluştu, ardından Sugözü, Gölovası, Yeşilköy,Hamzalı ve Narlıören köylerinde incelemelerde bulundu, halkın sorunlarını vetaleplerini dinledi, yediden yetmişe vatandaşlarla sohbet etti.

YUMURTALIK’AARITMA

Yüreğir ZiraatOdası’nda önemli konulara değinen Başkan Zeydan Karalar, Karataş, Yumurtalık,İmamoğlu, Ceyhan ve kısmen Kozan’da su probleminin çözüldüğünü, Adana’da 1700km su isale hattı döşendiğini söyledi. Yumurtalık’ta arıtmanın temelinin de budönem içinde atılacağını, daha sonra merkez ve merkeze yakın köylerin tamamınınkanalizasyon probleminin de çözüleceğini açıklayan Başkan Zeydan Karalar, 40-50yıldır var olan problemleri 3 yılda çözüm aşamasına getirdiklerini açıkladı.Adana’nın bir çok noktasında çiftçiyi, üreticiyi desteklediklerini,Yumurtalık’ta da üreticinin desteklenmesi için harekete geçtiklerini vurgulayanZeydan Karalar, önümüzdeki süreçte ilçede yol sorunun da ortadankaldırılacağını bildirdi.

GELİRİYÜKSELTİP, HİZMETİ ARTIRIYORUZ

11 BüyükşehirBelediyesi’nin ortaya koyduğu başarılı yönetimin, Millet İttifakı iktidarınınTürkiye’nin sorunlarını çözeceğine dair önemli bir gösterge olduğunu kaydedenBaşkan Zeydan Karalar, Adana’nın Büyükşehirler içinde gelir açısından 22.sırada olduğunu, 10. sıraya yükselmesini sağlayacaklarını, ilçeyi turizmaçısından da daha cazip hale getireceklerini belirtti.

Başkan ZeydanKaralar, hizmet ederken adil olmak için çok titiz davrandıklarını ifade ederek,sorunların büyük oranda çözümü için ülke genelinde ve belediyelerde doğrukadroların yönetime gelmesi gerektiğine dikkat çekti.

 

Halkı cankulağıyla dinleyen ve çözümü mümkün sorunların giderilmesi için beraberindekibürokratlara anında talimat veren Başkan Zeydan Karalar, kendilerine oy verenede vermeyene de eşit hizmet götürdüklerini ifade etti.

Köyler arasındamekik dokurken tarım arazilerinde de incelemeler yapan Başkan Zeydan Karalar,özellikle ailecek pamuk topladıkları çocukluk yıllarıyla ilgili anılarınıpaylaştı, sonrasında iş hayatında da pamuğun, tekstilin önemli yer teşkilettiğini anlattı.

omidtIrb0cly5tqau9qwnfag.jpg

u9npyuqlkl1kb7tteov5j6bm.jpg

ddkfb9n7zxhva0cjeegagmb4.jpg

4qaxzb3pfd0ejmzjwouteh9p.jpg

g50paajlnc2rqsmeuybvp8tf.jpg

drpx0sbIcvf8lmyw7n1jvago.jpg

ndntwawrycxq8ge0oI2cz7xe.jpg

puwyvdgrsxn8ieIp4ylc091l.jpg

tonz4s2dbv3d9bqp1xjIpml6.jpg

mycxznqqvpss4hxl1tma8gl2.jpg

kzwbhIxcgu4weajlsdhy1fmc.jpg

ol95xutc2jxbkrqptydwpaon.jpg

2jxp1azyho34ndmrgg0uvIkc.jpg

zbqm4vlpuz7fiprncyexho9l.jpg

3vzme2fgvsl14qkiaxhsayqw.jpg

cvibmpzwhyawalfclfhpnmg4.jpg

vzI7jdw3s0cgzqrvjhognbx2.jpg

pdqywegmadfqw79fuo1zsgpx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.