Zeydan Karalar Hep Halkın Yanında

Zeydan Karalar Hep Halkın Yanında

Başkan Zeydan Karalar,Kozan’ın köylerini ziyaret ederek, depremde evleri zarar gören ve BüyükşehirBelediyesi’nce evlerinin tadilatı gerçekleştirilen vatandaşlarla bir arayageldi.

Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan ilçesinin bazı köylerini ziyaret etti,incelemelerde bulundu. 6 Şubat depremlerinde evleri zarar gören vatandaşlarlabir araya gelen Başkan Zeydan Karalar, “Kozan'ın Karahamzalı, Minnetli veÇürüklü köylerini ziyaret ederek depremde evleri zarar gören vatandaşlarımızlabir araya geldik. Tadilatını yaptığımız evlerdeki çalışmalarımızı yerindeinceledik. Depremzede vatandaşlarımızın her daim yanındayız” dedi.

YENİ TADİLATLARYAPILACAK

Çamdere, Acarmantaş veEskimantaş köylerini de ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Köylerimiziziyaret ediyor, eksikleri yerinde görerek çözüm üretme kararlılığımızısürdürüyoruz. Kozan'ın Karahamzalı, Çamdere, Acarmantaş ve Eskimantaş köyleriniziyaret ederek depremde zarar gören evlerin tespitini yaptık. En kısa zamandatadilat çalışmalarımıza başlayacağız.”

 

 

ts8durjlsffo0zmgaedpqbmn.jpg

pesa7ekzwu52cr9bdf8gluwj.jpg

tbow8z23gbiavsn1juq0rfhw.jpg

afqr3Idxx2requwvsbyieydc.jpg

qod3gpl7kz2j1be9j5epatmf.jpg

kbhluqt5md23ed4nnk8Ixyf0.jpg

1xyed680lbnmuhfti4na9adj.jpg

zzjt3avstIscb2x86npwo94q.jpg

p0dq2mzotyf9vghbezmqkuhj.jpg

yppbr2waou5jzthgavy6ue43.jpg

a1qbIw6e9lqtp5gjdrhnwupz.jpg

bwtklvocd46nj91epxb7jm0d.jpg

xjlwpeacjrnuvgnxIvh9eslb.jpg

dbm7zwyew0jzlyckneu82g9a.jpg

oeh1w86yqpzksxfkugqwlvua.jpg

kzjIa0vsc2djsmmprwpldnou.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.