Zeydan Karalar’ın Yönetim Anlayışı Adana’nın Makus Talihini Değiştiriyor

Zeydan Karalar’ın Yönetim Anlayışı Adana’nın Makus Talihini Değiştiriyor

Şakirpaşa Altgeçidi’nin Temeli Atıldı

D 400üzerinde bir belediyenin yaptığı ilk altgeçidi 86 günde tamamlayan AdanaBüyükşehir Belediyesi, ikinci altgeçidin temelini attı. 3. altgeçidin temelinin10 gün sonra atılacağını duyuran Başkan Zeydan Karalar, önümüzdeki yıl biraltgeçit daha yapılacağını müjdeledi.

AdanaBüyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatacak dev yatırımlarına biryenisini ekliyor. Şakirpaşa Altgeçidi’nin temeli, D 400 Karayolu üzerindeŞakirpaşa Konağı civarında atıldı.

Temel atmatörenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye BaşkanıAkif Kemal Akay, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, siyasiler, muhtarlar,konuklar, bölge halkı ile esnaf katıldı.

YENİALTGEÇİTLER İÇİN MÜJDE VERDİ

Sakarya veŞakirpaşa mahalle muhtarlarının katılımcılara hitap edip, kendisine teşekküretmelerinin ardından söz alan Başkan Zeydan Karalar, Adana’da BüyükşehirBelediyesi’nin yaptığı ilk altgeçidi 86 gün gibi kısa bir sürede tamamladıklarınıhatırlatarak, “Şimdi Adana trafiğinin en sıkıntılı bölgelerinden birinde biraltgeçit daha yapıyoruz. Bunun için 120 gün gibi bir süre öngörüyoruz. Zemindeöngörülemeyen bir sorun çıkmazsa daha da erken bitirebiliriz. TürkmenbaşıAltgeçidi’nin temelini de yaklaşık 10 gün sonra atacağız. Önümüzdeki yıl iseotoban girişi altgeçidini inşa edeceğiz” dedi.

HALKA HİZMETHER KOŞULDA DEVAM EDECEK

Başkan ZeydanKaralar sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz halkımıza şimdiye kadar olduğu gibibundan sonra da her koşulda hizmet etmeye devam edeceğiz. Belediye Meclisi bizeborçlanma yetkisi vermedi ama biz yeni araçlar almaya devam edeceğiz. Çalışanlarımızındeprem tazminatlarını da, EYT ile emekli olan personelimizin tazminatlarını daen kısa sürede ödeyeceğiz. 30 yıldır ihtiyaç olan ancak yapılamayan ŞakirpaşaAltgeçidi’ni yapmak da bize nasip oluyor. Adana Büyükşehir Belediyesi’nikimseye muhtaç olmadan yasal görevlerini yapar hale getirdik.”

Göl MahallesiBulvarı’nın hizmete açılacağını, böylece Turgut Özal Bulvarı üzerindeki yükünazalacağını da duyuran Başkan Zeydan Karalar, stada giden iki yolun AdanaBüyükşehir Belediyesi’nce yapıldığını hatırlattı.

8ksvbejvpgorwmddchbr1iyq.jpg

zgxoentxq4bs0amra5c7h8rg.jpg

3sxfjsmwgqn6pfhIk1bvnat4.jpg

jxf1dopvenkim4tqbhkzvg9g.jpg

j1xdghfluxmsqdphy3kqr4zb.jpg

sevnl5aloyyitzm3kzwprujq.jpg

a027p3tyncepodcjlwrqruue.jpg

dp5ke6fvpemjngyrhI1lnvs0.jpg

0y7ub6eiwnlev3okI4udc8ha.jpg

51upk8pt0quotgodjybgdhlj.jpg

spmxocfv4alrt3bhnjsw1beh.jpg

oxmo8ch4ivtdlkges2umzang.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.