Zeydan Karalar Karaisalı’nın Köylerinde Halkla Buluştu

Zeydan Karalar Karaisalı’nın Köylerinde Halkla Buluştu

Adana BüyükşehirBelediye Başkanı Zeydan Karalar, kırsal ilçelerin köylerinde hemşehrileriylebuluşmaya, sorunları birinci ağızdan dinleyip, ihtiyaçları öğrenmeye vehasbihal etmeye 2023’ün son günlerinde de devam etti.

Karaisalı ilçesinin Kırıklı,Bekirli, Eğlence, Çatalan, Hacımusalı, Tümenli (Kahyalar), Beydemir ve Çukurköylerinde son derece sıcak şekilde karşılanan ve misafir edilen Başkan ZeydanKaralar, sorunları dinledi, sohbet etti, yapılan ve yapılacak hizmetlerianlattı.

Gittiği her noktada vatandaşla bir araya gelen, sohbet eden BaşkanZeydan Karalar, yol, su ve altyapı sorunlarıyla ilgili verilen hizmetlerianlattı, yeni projeler konusunda bilgi verdi. 

Adana Büyükşehir Belediyesi’ni çok zor şartlardadevraldıklarını, pandemi ve deprem gibi iki büyük felakete rağmen önemlihizmetleri halkla buluşturabilen bir yapı oluşturduklarını belirten BaşkanZeydan Karalar, “3 alt geçit, 5 yeni bulvar yaptık, 197 bulvar ve caddeyiyeniledik, merkezde asfalt sorunu kalmadı, aldığımız iş makinesi sayısı 310oldu, belediyenin araç kirasına ve enerjiye verdiği parayı, yeni araç alımları veenerji yatırımlarıyla azalttık, 111 de otobüs aldık ve tüm bunların tamamınıborçlanmadan gerçekleştirdik. Belediyemizi ekonomik olarak çok güçlü halegetirdik. Bundan sonra önümüz açık. Çok daha büyük işler yapacağımızdankimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

HALKA HİZMET ETMEK EN BÜYÜK MUTLULUĞUMUZ

Yedigöze’den Adana’nın 4 ilçesine ve köylerine su getirmeprojesinin temelinin atıldığını da hatırlatan Başkan Zeydan Karalar şöyle devametti: “Allah güç verdiği sürece sizlere hizmet edeceğiz ve bunu yapmaktan dabüyük mutluluk duyuyoruz. Halkımızla buluşurken ilgili bürokratlarımızla geliyoruz.Hizmet için aranızdayız.”

VATANINI EN ÇOK SEVEN, GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR

Köy sakinlerinin dinlendiği, dile getirilen sorunlarınilgili bürokratlarca anında not alındığı ziyaretlerde Başkan Zeydan Karalar,vatandaşları ayrıntılı olarak bilgilendirdi.

Başkan Zeydan Karalar konuşmalarını, Türkiye Cumhuriyeti’ninKurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Vatanını en çok seven, görevinien iyi yapandır” sözüyle tamamladı.

spqbd4fextvtclkeah7gib5p.jpg

mcnepIlgguzbmyjo5eqazh7x.jpg

u5yyjehonetwks6aIdcxv9p7.jpg

trrvglIewh02uxvmfmo5a1fa.jpg

bt2yp6euzekku1c09tl43yff.jpg

7ujqwzp38klet0ufd519ogmp.jpg

boy7i1cIp2vhzgczr9yktdnf.jpg

t8sv3gghImzefk4ubj7i0uhf.jpg

no4mafrpj35dzjxt1glqo0yp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.