Zeydan Karalar; “Kaybeden Yok, Adana Kazandı.”

Zeydan Karalar; “Kaybeden Yok, Adana Kazandı.”

 

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Adana Büyükşehir BelediyeBaşkanlığı’na yeniden seçilen Zeydan Karalar, 10 binlerce hemşehrisine belediyebalkonundan hitap etti.

 

Başkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi TaşBina önünde ve Atatürk Caddesi’nde kutlama yapan Adanalılara, seçim başarısınıntarihi olduğunu anlattı. “Bu başarı çok kuvvetli olduğumuz dönemlerden bilefazla. Bu başarı başka bir şey. Adana’da tarih yazdık ve bu sizin başarınız”dedi.

 

 

ZAFER DEĞİL, SİYASİ BAŞARI

Başkan Zeydan Karalar sözlerini şöyle sürdürdü: Yine yüzde 10’uaşkın fark attık. Bize oy veren her kesime teşekkür ediyorum. Bu durum Adanaittifakının bir göstergesidir.

Mevcut ilçe belediyelerine yenilerini ekledik ve belediyemeclisinde de rahatladık.

Kazanan Adana, kaybeden yok. Demokratik mücadelenin sonundabiz kazandık. Biz bir seçimi kazandık. Ben başarımıza zafer demiyorum, zaferdüşmana karşı kazanılır. Siyasi rekabet ettiğimiz kimse bizim düşmanımız değil.Adana’da hep birlikte tarih yazdık. Alacağız dediğimiz ilçelerin tamamınıaldık. İşte farkımız bu.”

UMUTLARI YEŞERTEN SEÇİM

Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “14 Mayıs 2023’te genelseçimi kazanamadık ama bugün kazandığımız seçimle; Cumhuriyeti Mustafa KemalAtatürk’ün kuruluş ayarlarına çevirmek için fırsat yakaladık. Bu seçim umutlarıyeşertme seçimi oldu. İnsanların içi umut heyecan doldu. Türkiye’de bunugerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu ülkede sadece Mustafa Kemal’in askeriolunur.”

 

 

48 yıldır halkıyla yol yürüdüğünü belirten Başkan ZeydanKaralar, bugün yaşanan seçim başarısıyla halkı mutlu ettiklerini, bunun dakendisini dünyanın en mutlu insanı yaptığını ifade etti.

 

 

Başkan Zeydan Karalar, eşi Nuray Karalar ve kazanan ilçebelediye başkanlarıyla birlikte halka çiçek attı.

m0wu2ejj1hdsxwq7axtcozrp.jpg

6y1gnkvbrgfvbl8caqzfxI5x.jpg

ntgqx2yfuihzf804bos6kjlp.jpg

m0wwpucrqbtudst9nlIv2hhg.jpg

fww35ogxtsd16hvbfo7Icmlb.jpg

tgb1szkwyxo4nalIapw3uyko.jpg

zIh1etnqjlak0ipu9frw6x8q.jpg

kmtvwIgw8fsoe5c4luud7zx3.jpg

laiI8ncveofwc20tzkhplejs.jpg

dcxt0tyI9fj4irrpzbulw7mw.jpg

uq0yx7zhmwnjerpkx8sffcb4.jpg

4jz67zy9ldf0do2ktvp5altu.jpg

4e8mptq6hjof7ql1tjzphu3x.jpg

jvzIpldeq1w0r2vdky3sfqm4.jpg

cdpowxr1vkboggtjwynufqvs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.