Zeydan Karalar, Kendisi ve Diğer Tutuklu Belediye Başkanları İçin Mücadele Edilen Adalet Çadırı’nı Ziyaret Etti

Zeydan Karalar, Kendisi ve Diğer Tutuklu Belediye Başkanları İçin Mücadele Edilen Adalet Çadırı’nı Ziyaret Etti

Zeydan Karalar: “Böyle bir sevgiyleçevrelenmek mutluluğumuzu da sorumluluğumuzu da artırıyor.

212 gün tutuklu kalmasının ardındantahliye edilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendisi vediğer tutuklu belediye başkanlarına özgürlük talebiyle kurulan Adana BüyükşehirBelediyesi taş bina önündeki Adalet Çadırı’nı ziyaret etti. Coşku, sevgi vemutlulukla karşılanan Zeydan Karalar, böyle bir sevgiyle çevrelenmenin,mutluluğunu da sorumluluğunu da artırdığını ifade etti.  

212 gün boyuncaterk etmedikleri Adalet Çadırı’nda; kendisi için ve tutuklu diğer belediyebakanlarına özgürlük çağrısında bulunan, nöbet tutan, yürüyüş ve sloganlarladestek veren hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, AdaletÇadırı’nı sürekli takip ettiğini ifade etti.

ADALET ÇADINI’NIN TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ YOK

Başkan ZeydanKaralar şunları söyledi: “212 gündür dolup taşan Adalet Çadırı’nın Türkiye’de örneğiyok ama Adana, Adanalı bu işte! Hem gençlerin Silivri’ye yürüyüşü hem AdaletÇadırı’na binlerin yığılması, bizler için özgürlük çağrısında bulunması beniçok mutlu etti. Biz bu sorumluluk içeresinde, bu güvene layık olmak içinömrümüzü verdik. Bundan sonra da daha büyük bir sorumluluğumuz var. Böyle birsevgiyle çevrelenmekten daha büyük bir mutluluk olamaz. Silivri’de, Türkiye’dehep Adana konuşuldu ve hala konuşuluyor. Övgüye layık benim kardeşlerim, layıkoldukları övgüyü de alıyorlar. Bundan da ben hem mutlu oluyorum hemgururlanıyorum. Herkesin alnından öpüyorum.”

j1pk7ycru9yh2xbeflgvahum.jpg

xrnougzmvqlIn4obc7d3tvxb.jpg

p8ncge1xswepyqhktbuf7jva.jpg

niogawtw0huyqoyqmx61dp9c.jpg

xte1bhaz3wrc9flnzwquehb7.jpg

2esopa9gdzrlhdxwh5znqyak.jpg

ljkp6vn9waxnoqcicse7l8tp.jpg

nmscti4om7avorh2felyc1y0.jpg

szwgxmqdokvy84m3zhfuebaI.jpg

pkrqcjd9zi7tqsarulm1tl5y.jpg

stqmejdv3ki0v6o1kstu5anm.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.