Zeydan Karalar, “Kozan’la hiçbir dönem bu kadar ilgilenilmedi.”

Zeydan Karalar, “Kozan’la hiçbir dönem bu kadar ilgilenilmedi.”

 

 Adana Büyükşehir Belediyesi’nde her hafta bir mahalledegerçekleştirilen Halkın Sineması uygulaması bu hafta Kozan ilçesinde halklabuluşturuldu.

 Şehit Kubilay Parkı’nda yapılan ve Kozan Belediye BaşkanıKazım Özgan, siyasiler, meclis üyeleri, muhtarlar ve Kozanlıların bulunduğugösterime katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “GörevimizTatil” filmi öncesi halka hitap etti.

 3 yıldır Kozan’a yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verenBaşkan Zeydan Karalar, hiçbir belediye başkanı döneminde olmadığı kadarKozan’la ilgilendiklerini söyledi.

 

BÜYÜK HİZMETLERİ BORÇSUZ YAPMAYA BAŞLADIK

Kozan’da gerçekleştirilen Şehit Kubilay Parkı, SırelifGündüz Bakımevi, yol, altyapı ve su hizmetleriyle ilgili bilgi veren BaşkanZeydan Karalar, 3 yılda iş yapabilir bir belediye bütçesi oluşturduklarınıbelirtti.

Borcu hafiflemiş, geliri borcunun üzerine çıkmış bir mali yapımeydana getirdiklerini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, “Halkımızın ulaşımlailgili, diğer bazı ihtiyaçlarla ilgili, geçmişten bugüne gelen, uzun yıllarınbirikiminden kaynaklı istekleri vardı. Çok şükür bunlara cevap veriyoruz. 170milyon liralık otobüs alıyoruz. Üstelik bunu borçlanmadan gerçekleştiriyoruz.Çalışanımıza zamlı asgari ücretin üzerinde para veriyoruz. Çalışanımız mutluolursa vatandaşımıza daha iyi hizmet eder. 2 adet altgeçit yapıyoruz. Birininyapımına başladık. Her biri 140-150 milyon liraya mal olacak. Ayrıca belediyeyekamyon alıyoruz. Tüm bunları borçlanmadan yapacak halde olmanın mutluluğunuyaşıyoruz. 3 yılda bu hale getirdik belediyemizi. Bunun böyle olacağını dagöreve başladığımız günlerden bu yana hep dile getirdik” dedi.

MİLLET İTTİFAKINDA KOZAN’A ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPILACAK

Millet İttifakı iktidarında Kozan’ın çok daha fazla hizmetalacağını ve bölgeye önemli yatırımlar geleceğini ifade eden Başkan ZeydanKaralar, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Şehit Kubilay Parkı’nınaçılışında Kozan’a geldiğinde ben kendisine uzun süre Kozan’ı anlattım, kendiside Kozan’da halkın coşkusundan, gördüklerinden çok etkilendi. Kozan’ı veKozanlıları çok sevdi ve açılışta yaşadıklarından çok etkilendi. Milletİttifakı iktidarında Kozan’a büyük yatırımlar yapacağından eminim. O zamanişsizlik sorunu da azalacak. Biz nasıl batmış bir belediyeyi bu halegetirdiysek, Millet İttifakı iktidarında da Türkiye için çok güzel işleryapılacak. O zaman bu kardeşinizin elinde de çok daha fazla imkan olacak. Bugücü de elbette halkımıza daha fazla hizmet için kullanacağız” diye konuştu.

 

 

Başkan Zeydan Karalar sinema gösterimi sırasında halka kendielleriyle ikramda bulundu. 

abk4xg3atIrocuydexeszjwc.jpg

t4epqfxugkbnstw7lyedh8Ic.jpg

6a9ox45ockzwmtjkepbvdjmd.jpg

apc32erkuhghd0u1glb8txsy.jpg

hggj4mhpbqbfoit3lva5le9e.jpg

zvufjnebelbpkuqowfk3ldms.jpg

mznoxhe8l1a7mgezj4sjnrfp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.