Zeydan Karalar’la Halka Hizmetin Hızı, Hacmi ve Kalitesi Artıyor

Zeydan Karalar’la Halka Hizmetin Hızı, Hacmi ve Kalitesi Artıyor

Borcugelirinin 4 katı olarak devraldığı Adana Büyükşehir Belediyesi’ni, geliriborcun 4 katı haline getiren ve devasa hizmetleri borçlanmadan yapabilen maliyapıyı oluşturan Başkan Zeydan Karalar, halka hizmetin kalitesini, hacmini vehızını artıracak yeni araçları, satın alma yöntemiyle belediyenin filolarınakazandırmayı sürdürüyor. Bu kapsamda çöp transferinde kullanılan 5 yeni modernsemi treyler ile vakumlu süpürge araçları Adana Büyükşehir Belediyesi’ndehizmete alındı.

AdanaBüyükşehir Belediyesi, araç filosuna yeni araçlar kazandırarak, halka dahahızlı ve etkin hizmet etmek için gücünü artırıyor. 5 yeni çöp semi treyler vevakumlu çöp süpürge araçları Adana Büyükşehir Belediyesi araç filosunu eklendi.

 

300’ü aşkın işmakinesini Adana Büyükşehir Belediyesi’ne kazandıran Başkan Zeydan Karalar, “Yenialdığımız semi treyler hem daha modern, yenilenmiş teknoloji ile donatılmış vedaha az arıza çıkaracak, çöp transferi yapılırken çöp sularını sızmayacakşekilde imal edilmiş araçlar. 2 yeni vakumlu süpürge aracı da alındı ve bunlarayenileri eklenecek. Böylece bir miktar daha kira parasından belediyeyikurtarmış oluyoruz” dedi.

jtrvlfu78gyf52vuzncrl1gq.jpg

tljk8br0d1r9gavmd5quefyt.jpg

j7dqyuwkyIonfra4ztomb3ws.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.