Zeydan Karalar, “Otogar Projemiz Mecliste Engellendi Ama Biz Yeni Dönemde Mutlaka Yapacağız.”

Zeydan Karalar, “Otogar Projemiz Mecliste Engellendi Ama Biz Yeni Dönemde Mutlaka Yapacağız.”

 

Yumurtalık, Ceyhanve bazı köylerde vatandaşlarla buluşup, açılışlar gerçekleştiren Başkan ZeydanKaralar, otogarın yapımını mecliste engelleyenlerin şimdi kendisini suçlamasınada yanıt verdi.

Kurtkulağıve Sağkaya köylerinde mahalle merkezi, Doruk köyünde ise mahalle merkezi ileKadın Emeği Üretim Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve başladığı günden bu yanakentin dört bir yanında halkla buluşmaya, sorunları birinci ağızdan dinlemeye,vatandaşla hasbihal etmeye devam ediyor. Büyükşehir’de görevi ikinci kezüstlenmesine çok kısa bir süre kala, ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köygezerek, çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunan Başkan Zeydan Karalar,Yumurtalık ilçesinde seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi, mahalle toplantılarınakatıldı. Ceyhan ilçesinde de seçim ofisi açılışı gerçekleştiren Başkan ZeydanKaralar, Kurtkulağı ve Sağkaya köylerinde mahalle merkezi, Doruk köyünde isemahalle merkezi ile Kadın Emeği Üretim Merkezi’nin açılışını yaptı.

 

BALIKÇILARAMALZEME DAĞITIMI

Yumurtalıkilçesinde Avluk, Haylazlı ve Deveciuşağı köylerinde vatandaşla bir araya gelen,sorun dinleyen, yapılan ve yapılacak hizmetleri anlatan Başkan Zeydan Karalar,ardından balıkçılara ağ ve malzeme desteğinde bulundu; “Rastgele” dedi. Gittiğiher noktada vatandaşın adeta bağrına bastığı Başkan Zeydan Karalar, coşkulukalabalıklara hitap etti.

HERVATANDAŞIMIZ EŞİT HİZMET ALACAK

YumurtalıkSeçim Ofisi’nin açılışında halkın sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan ZeydanKaralar, 31 Mart’ta ilçedeki hasretin biteceğini ifade etti. 29 Ekim CumhuriyetBayramı’ndaki kalabalığı görünce, “Atam rahat uyu, Cumhuriyet emin ellerde”dediğini hatırlatan Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Bugün deYumurtalık’daki bu coşkuyu ve kalabalığı görünce aynı sözleri rahatlıklasöyleyebiliyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz hizmet ederken oy hesabı,siyasi ayrım, etnik köken, mezhep ayrımı yapmıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ünkurduğu Cumhuriyetimizde, Misak-ı Milli sınırlarında yaşayan her vatandaşımızbirinci sınıftır ve hizmet almayı hak etmektedir. Biz de halkımıza ayrımgözetmeden hizmet etmek zorundayız. 15 ilçede 836 yerleşim birimindedokunmadığımız yer kalmadı.”

Yumurtalık’tayapılan çok sayıda hizmetle ilgili bilgi veren, asbestli borularıdeğiştirdiklerini ve ilçenin su problemini çözdüklerini kaydeden Başkan ZeydanKaralar, yoğun asfalt çalışmalarını da anlattı.

OLAĞANÜSTÜGÜZEL BİR SAHİL YAPACAĞIZ

Başkan ZeydanKaralar, Yumurtalık’ta CHP adayı Erdinç Altıok’un seçimi kazanmaya çok yakınolduğunu ve 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimin ilçenin geleceği için büyük önemtaşıdığını aktardı.

Yumurtalık’ınmevcut sahilinin sorunlu olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, olağanüstügüzel bir sahil yapmaya hazır olduklarını, ilçede altyapı ve yol sorununun dakalmayacağını kaydetti.

OTOGAR PROJEMİZİ MECLİSTE REDDETTİLERAMA BENİ ELEŞTİRİYORLAR

Adana’dayapılan devasa hizmetleri de anlatan Başkan Zeydan Karalar, otogarla ilgiliyapılan mesnetsiz eleştirilere yanıt verdi. Başkan Zeydan Karalar, “Görevidevraldığımızda belediye; işçisinin maaşını bile ödeyemez durumdaydı. İlk yılotogar yapılması mali açıdan mümkün değildi. İkinci yıl pandemi gerçekleşti.Sonrasında uluslararası işler gerçekleştiren, oldukça başarılı bir firmayaotogar projesi yaptırdık. Bu proje belediye meclisinde AKP-MHP oylarıyla reddedildi.Şimdi kendilerinin reddettikleri otogar projesini ben engellemişim gibi açıklamalaryapıyorlar. Biz ikinci dönemde otogarı aynı yerinde yapacağız. Kimse de engelolamayacak. Hizmette bizimle kimse yarışamaz. Biz artık devasa hizmetleriborçlanmadan yapabilir hale geldik. Kimseden borç istememize ihtiyaç kalmadı.Belediyeyi devraldığımızdaki şartlar düşünüldüğünde, geldiğimiz nokta adeta birmucizedir” dedi.

HİZMETLERİMİZÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE KATLANACAK

Ceyhan’dakiseçim ofisi açılışını da Kadir Aydar, siyasiler, muhtarlar ve halkla birliktegerçekleştiren Başkan Zeydan Karalar, Ceyhan’a başta sağlıklı su hizmeti olmaküzere, çok önemli hizmetler yapıldığının altını çizdi. Asbestli boruları söküp,sağlam ve sağlıklı su isale hatları döşediklerini, ilçenin yollarını dayaptıklarını bildiren Başkan Zeydan Karalar, yapılan işleri kalem kalem,maliyetleri ile birlikte anlattı. Önümüzdeki dönem çok daha fazlasınıyapacaklarını kaydederek, Ceyhan ittifakının oluştuğunu görmekten büyükmutluluk duyduğunu söyledi. Yedigöze Barajı’ndan su getirme projesinin temeliattıklarını ve böylece Ceyhan ile Yumurtalık’ın köylerine Çatalan Suyukalitesinde su geleceğini açıkladı.

MAHALLEMERKEZLERİ VE KADIN EMEĞİ ÜRETİM MERKEZİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI

Başkan ZeydanKaralar daha sonra Ceyhan Kurtkulağı ve Sağkaya köylerinde mahalle merkezi,Doruk köyünde ise mahalle merkezi ile Kadın Emeği Üretim Merkezi’nin açılışınıgerçekleştirdi.

CUMHURİYETİNBEKÇİSİYİZ

Açılış yapılannoktalarda halka seslenen Başkan Zeydan Karalar, şimdiye kadar yapılanhizmetleri artırarak sürdüreceklerini belirtti. Köy sakinlerinin sorunlarınıdinleyen, sohbet eden Başkan Zeydan Karalar, olabilecek isteklerin tamamınıhayata geçireceklerini bildirdi.

Başkan ZeydanKaralar sözlerini şöyle bitirdi: “Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetinbekçileriyiz.”

uwjfbaa3zqndtv0hs9xsgpoz.jpg

ijvtbe5lq0m26zfq1g4p9baw.jpg

p4wcrImpz5mjqa3s2ktdskqo.jpg

cignfjhatwk8wl9pjnf3ds0r.jpg

pycqryjzhntxe4nk7vfp9abh.jpg

5tlrxzscyumbfptp4wk1fdao.jpg

mtnxkoodquv19lrn0xlzdsgb.jpg

t6z7mvdcgwypxf3mds0qv1ak.jpg

ndphyfgwh2z7kIig1oamvx3p.jpg

zcIvtofkskrn1lclemhtavig.jpg

mrvso4I3hy90d65acydvuwmq.jpg

q9wgh4bsmhnfj2veytanrkz5.jpg

jIlycnu3gmu5dqhcdh18skol.jpg

tj1jfnzg4hdfewe9uazvbrun.jpg

ugwrzzowt0aahIdlbuxnykps.jpg

pc02ajnx5vqkwousyodkhmnq.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.