ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANI ARISOY’A TEBRİK ZİYARETİ

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANI ARISOY’A TEBRİK ZİYARETİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’a tebrik ziyaretinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından yeniden Zeytinburnu Belediye Başkanlığına seçilen Ömer Arısoy'u tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyaret, Arısoy'un makam odasında gerçekleşti. İmamoğlu, Arısoy'a yeni görev döneminde başarılar dileyerek, iş birliğiyle Zeytinburnu ve İstanbul için güzel işler yapacaklarına inancını dile getirdi. İmamoğlu, "Yolu açık olsun. İnşallah Zeytinburnu halkına ve İstanbul'umuza, bu hizmet döneminde, iş birliğiyle, çok güzel işleri hep beraber sağlarız. Sonuçta seçim bitti ve hizmet dönemi başladı. Hepimiz, birer kamu kurumunun başında, insanlarımızın, vatandaşlarımızın yetki verdiği kişileriz. İş birliği içerisinde, hiçbir ayrım yapmadan, süreci İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına yönetme gayretimiz, en üst seviyede olacaktır" şeklinde konuştu.

İmamoğlu, Zeytinburnu'nun İstanbul'un merkez ilçelerinden biri olduğunu vurgulayarak, ilçenin öneminin büyük olduğunu belirtti. İstanbul'u dünya çapında hak ettiği konuma taşımak için çaba harcadıklarını ifade eden İmamoğlu, ilçeleri ziyaret ederek önümüzdeki 5 yılı konuştuklarını ve bu sürecin stratejik bir plan oluşturulmasına katkı sağladığını dile getirdi. Her ilçenin kendi bakış açısı ve talepleri olduğunu belirten İmamoğlu, bu talepleri dinleyerek güçlü bir stratejik plan oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. İmamoğlu, "Her ilçeye iki saat, üç saat vakit ayırarak, bütün bürokrasiyle birlikte ziyaret ediyorum, dinliyorum. Ve buradan da çok güzel aslında sonuçları, verileri alıp, arkadaşlarım, yine sizlerle istişareyle birlikte, süreci hazırlayacaklar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.