Zinde Bir Beyin için Neler Yapmalıyız?

Zinde Bir Beyin için Neler Yapmalıyız?

Zinde Bir Beyin için Neler Yapmalıyız?

Bilişsel becerilerin korunmasına yönelik zihinsel faaliyetler yapmak, karmaşık uğraşıları olan etkinliklerle beyni uyarmak ve yeni yetenekler öğrenmek zihinsel olarak aktif olmaya devam etmenin yanı sıra beyin sağlığımız açısından da koruyucu bir faktördür. Sürdürülebilir bir şekilde zihin egzersizleri yapmak ilerleyen yaşlarda bilişsel işlevlerin bozulma riskini azaltır. Belediyemiz de bu kapsamda 65+ komşularımıza yönelik “Zinde Bir Beyin için Neler Yapmalıyız?” konulu bir söyleşi etkinliği düzenliyor.

4 Temmuz Pazartesi günü Beşiktaş Ulus Yaşam Evi’nde düzenlenecek olan söyleşide komşularımızın yaş alma süreçlerini daha aktif ve sağlıklı geçirmelerine destek olmak için neler yapılması gerektiği üzerine konuşulacak. Klinik psikolog ve öğretim görevlisi Fatma Gültan Turan’ın katılımıyla gerçekleşecek olan etkinlikte zihinsel egzersizlerin öneminden bahsedilirken ileri yaş için egzersiz önerileri de paylaşılacak. Söyleşinin ardından komşularımızla birlikte uygulamalı olarak fit beyin egzersizleri yapılacak.

Detaylar
• Katılım ücretsizdir.
• Başvurular aşağıdaki işletişim numarası üzerinden alınacaktır.
• Eğitime katılım için sınırlı sayıda kontenjan bulunmaktadır. (20 kişi)

Detaylı Bilgi ve Başvuru için: 0212 269 81 98

Tarih: 4 Temmuz 2022 Pazartesi
Saat: 12.00
Yer: Beşiktaş Belediyesi Ulus Yaşam Evi
Adres: Nisbetiye Mah. Ilgın Sok. No:3 Ulus/Beşiktaş

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.