Antalya Emniyet Müdürlüğü Koşusu'nu John Abruzzi kazandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Koşusu'nu John Abruzzi kazandı

3 yaşlı safkan İngiliz taylarına mahsus olarak düzenlenen mücadele, 2000 metre mesafe üzerinden kum pistte yapıldı.

Koşuyu, Emrah Agun'un sahibi ve Mahmut Gündüzeli'nin de yetiştiricisi olduğu John Abruzzi (Victory Gallop - Miss Judge / Strike The Gold) jokeyi Özcan Yıldırım idaresinde kazandı. Suat Altunbaş'in antrene ettiği al tay bu galibiyetiyle yarış hayatındaki 3'üncü birinciliğini kazanmış oldu.

7 safkanın start aldığı yarışta Can Aluş ikinci olurken, Rally üçüncü, Mi Princesa Şükran dördüncü ve Bellicoso da beşinci oldu.

Koşunun galibi John Abruzzi için bitiriş derecesi 2.11.53 olurken, farklar ise 1 Boy - 9,5 Boy - 3 Boy - 4 Boy şeklinde sonuçlandı.

Yarışın ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına tayın antrenörü Suat Altunbaş'a kupasını Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Esin takdim etti.

Törene Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, Polisevi Şube Müdürü Gülşah Aksoy, Antalya Hipodrom Müdürü Murat İşçen ve davetliler de katıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü

1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu tarihten itibaren edindiği köklü tarihi birikim ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda her geçen gün kendini yenileyerek toplumun huzur ve güvenliği için çalışmaktadır. Görevini, yeri geldiğinde ailesinden uzakta ve canı pahasına sürdüren Türk Polisi, suçla mücadeleyi kararlılıkla sürdürmektedir. Bu onurlu görevi büyük bir özveriyle yerine getiren, Antalya’nın huzur ve güven şehri olmasında mesai mefhumu gözetmeden görev yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkürlerimizi sunarız. Milletimizin huzuru ve güvenliği için fedakârlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatı’nın “179. Kuruluş Yıl Dönümünü” ve içinde bulunduğumuz “Polis Haftası”nı kutlarız.
 

iougcxaxlopweIqdv8f2by9e.jpg

bdwgp143gtuaeptyuswhorxs.jpg

he219kvyemIiynb6bkw7zfmc.jpg

ype13xjz7wxzsok9tl4oeghq.jpg

e89ejcp6wklabyudntbsthm5.jpg

ucafh0y8qzpjvsxlkb3aesxv.jpg

1ymwuoxavclmbkf0cdr84sex.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.