15 TEMMUZ'DA BİNLER BİRLİK OLDU

15 TEMMUZ'DA BİNLER BİRLİK OLDU



Türkiye, 15 Temmuz 2016'da FETÖ'nün darbe girişimine kahramanca karşı koyan şehit ve gazileri için ağladı. Ülkenin tüm meydanlarında yitirilen canların acısı ve destansı zaferin gururu bir arada yaşandı.

Kağıthane'de de benzer görüntüler hakimdi. Kağıthane Meydanı'nı dolduran binlerce vatandaş hep bir ağızdan kardeşlik ve bağımsızlık mesajları verdi. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in ev sahipliğinde düzenlenen programa Kaymakam Tahir Şahin, şehit yakınları, gaziler, Müftü Ramazan Tekin, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından şehitler için okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Alanı dolduran binlerce vatandaş hep bir ağızdan aynı duaya 'Amin' dedi.

Şehit yakını ve gaziler de programda birer konuşma yaparak o geceyi anlattı. Konuşmaların sonunda Başkan Öztekin ve Kaymakam Şahin kendilerine Türk Bayrağı hediye etti.

Başkan Öztekin; '' Bugün, devlet ve millet hayatında görülen en alçak, en sinsi, en kalleş saldırılardan biri olan 15 Temmuz darbe girişiminin altıncı yıl dönümü. Bu müstesna günde, bir yandan milletin kazandığı muhteşem zaferin sevincini, diğer yandan darbe girişimi esnasında kaybedilenlerin hüznünü birlikte yaşıyoruz. O gece Kağıthane'miz 8 vatandaşını şehit verdi. 25 vatandaşımız da gazi oldu. Şu an burada şehit yakınları ve gazilerimizle birlikteyiz. Herkesin huzurunda tekrar ifade etmek isterim ki; ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Bu akşam burada huzur içinde, özgürce bir aradaysak; bu Rabbimin izniyle sizlerin sayesindedir.'' dedi.

yhewrpcdnou7xo9ktmxmdw3c.jpg

a75vx9mr30co8jwsffzmlkpz.jpg

mrj4nl5fre8cpbj0yanpIoko.jpg

vcaofgblwlptvjqjz9yehxos.jpg

8gdzherqj5yzc3pc29ytfpqu.jpg

zfbt1ovcghz7rbflpjwocjav.jpg

sagz3qmlc9651bhuwuo2nrIj.jpg

ls5rwhpystv6v4f0c9zegmlm.jpg

erzqgv4qmanawjngf0ve96sI.jpg

35qc1qokpr8vpfgdizlcu2lo.jpg

epeg14Igkqscjnmvu3indtb2.jpg

odlt6nnvtfjpklIcgc7dajq5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.