AMPUTE KEDİLER PODYUMDAN ÇEVRE MESAJI VERDİ

AMPUTE KEDİLER PODYUMDAN ÇEVRE MESAJI VERDİ

Bağcılar Belediyesi’nin bir haftadır süren 23. Geleneksel Çevre Etkinlikleri bugün yapılan programla sona erdi. Bu amaçla Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda “Geri Dönüşüm” defilesi gerçekleştirildi. Müzik dinletisi ve folklor gösterisiyle başlayan programın devamında ise sahneye Kültür Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü öğrencileri çıktı. Öğrenciler, engelli kursiyerlerin atık kumaş, plastik ve alüminyum parçalarından yaptıkları kıyafetleri giyerek defile düzenledi. Öğrencilerin büyük bir özenle hazırlandıkları defilede en büyük ilgiyi ise mankenlerin kucağında taşıdığı ampute kediler gördü. Davetliler, atık ürünlerden yapılan kıyafetler giydirilen ampute kedileri dakikalarca alkışladı.

 

Geri dönüşüme önem veren bir belediyeyiz

Defilede emeği geçenleri tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Yardımcısı Ali Erdoğan, “Engelliler sarayımızın kursiyerleri her zaman başarıya imza atıyorlar. Bugün de ne kadar başarılı olduklarını gördük. Çevre Haftamızın ülkemize ve Bağcılarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çevreye, geri dönüşüme önem veren ve bu yönde çalışmalar yapan bir belediyeyiz” dedi.

23. Geleneksel Çevre Etkinlikleri çevresinde düzenlenen yarışmalardaki Atık Pil, Ambalaj Kağıdı, Atık Yağ Toplama, Uçurtma Yarışması kategorilerinde dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Programa; Bağcılar Belediyesi Meclis üyesi Ferhat Çiftçi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kemal Hürcan, birim müdürleri ile Çevre Kulübü üyeleri de katıldı.

 

h0mcnwrufv2ydtgctqlk5wz9.jpg

9twveainqpyhqobkp8Isgbx3.jpg

aI0eu5mfjpoe8wbi7xc6kghv.jpg

8ndh9ppr7u62kgtbmawynmzf.jpg

udx6fw2sglIq9xioz4vps7kh.jpg

or2c6nawkr40l8pqyehxj5um.jpg

nq1Ixjhen5uewpu82ibrsowk.jpg

r2twoIagyw4a8gdzzkfovb6q.jpg

upn7kpgcaobekqfzm5hqf3el.jpg

uzpj76ckzv8lmrwq0iya3hrd.jpg

eapyo19bsjegrpvn8fa57moh.jpg

vdzcbl0pwsut4nij1xrm25lu.jpg

v96w5o2gje3bhd804ptlmtzb.jpg

1sfjyhlzwp6nqfkcu803ivgp.jpg

r0a6vujlwk14xsojqdmpvcg7.jpg

l2voora0txufpqf5hp4jywkn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.